Sarah van Soelen ontkent dat ze pyscho is: ‘Dit is misselijkmakend!’

Sarah van Soelen ontkent de geruchten dat ze helemaal psycho is en in het verleden zelfs haar ex zou hebben aangereden. “Hoe ziek zijn jullie mensen? Ik word er misselijk van!”, briest ze.

Sarah van Soelen © Instagram

Showbizzhyena Yvonne Coldeweijer bracht eind september naar buiten dat Sarah van Soelen een paar jaar geleden gedwongen zou zijn opgenomen in een afkickkliniek, na het opzettelijk veroorzaken van een ongeluk. “Dit gaat natuurlijk wel al heel lang rond, dus ik kan je verzekeren: duizenden mensen weten dit.”

Knettergek

Collega-showbizzwatcher Farja Farvardin (FawryNotSawry) vond het aanvankelijk niet chic van Yvonne dat ze dit naar buiten bracht, maar kwam even later met een nog gedetailleerdere versie. “Zij heeft een hele tijd geleden met haar auto op haar ex ingereden. Ze is psychisch – en het is heel erg om te zeggen – niet helemaal in orde.”

Radio 538-ster Barend van Deelen reageerde verbijsterd. “Dat wijf is gek, dat wijf is gek, dat wijf is knettergek. Dat denk ik. Ik denk dat het echt zo’n toxic chick is. Ik weet het niet, dat voel ik gewoon bij haar. Echt een beetje in de war”, zei hij. En co-host Dyantha Brooks waarschuwde André Hazes jr. om uit te kijken: “Pas op dat je niet aangereden wordt.

Ontzettend psycho

Volgens Yvonne weet ook André Hazes jr. van Sarahs vermeende wangedrag. Sterker nog: dat is volgens haar de reden dat hij met Sarah heeft gebroken. “Het schijnt echt dat hij haar nu zo ontzettend psycho vindt dat hij haar ook helemaal niet meer kan uitstaan”, aldus de beruchte showbizzinfluencer.

Gisteren heeft dit verhaal een nieuwe wending gekregen op het het Instagram-kanaal Reality FBI. Dit zogenoemde juice channel meldde: “Bekenden rond Sarah van Soelen verklaren dat het ongeluk met haar ex niet tussen twee partijen is gebleven. Er zou destijds een derde gewonde zijn gevallen, die met een fikse schadevergoeding tegemoet is gekomen.”

Sarah reageert woest

Het is een pittig gerucht dat Reality FBI de wereld in slingert, vooral omdat deze derde gewonde een kind zou zijn. “Het ging hierbij om een kind. Die familie zou ook al zijn afbetaald, en heeft destijds afstand gedaan van verdere vervolging.”

Sarah van Soelen reageert verbijsterd in een privébericht aan dit kanaal (zie onderstaand). Ze zegt: “Hoe ziek zijn jullie mensen? Ik heb nog nooit in mijn leven een ongeluk gehad!! Ja op mijn scooter toen ik zelf aangereden werd (niet expres). Ik vind dit echt een schande dat jullie dit soort verhalen over mij posten. Ik word er misselijk van!”

Goed gesprek

Uiteindelijk hebben Reality FBI en Sarah het achter de schermen met elkaar uitgesproken. “Heb een goed gesprek gehad met Sarah van Soelen, waarvan de inhoud even tussen ons blijft. Zij had in het begin het idee dat ik was zoals de kanalen die haar hele leven al hebben gedeeld, en ik deelde niets nieuws in dat opzicht.”

“Eind goed al goed. The girl heeft bijzonder ‘openhartig’ het gesprek gevoerd en op bepaalde momenten het idee gegeven, maar dat is mijn gevoel, dat er nog heel wat gaat volgen waardoor heel veel mensen enorm voor l*l gaan staan.
Ben allang blij dat ze de moeite heeft genomen zo open als mogelijk te antwoorden.”

Instagram

De stories op het Instagram-kanaal van Reality FBI:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Als Sarah van Soelen zich zo ergert aan de geruchten, kan ze daar dan niet beter een eind aan maken?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen