Gordon weigert Gerard Joling: ‘Ik stik nog liever in een oliebol’

Gordon moet er niet aan denken om ooit weer een tv-programma op te nemen met Gerard Joling. Ze hoeven hem daar niet voor op te bellen. “Ik stik nog liever in een oliebol”, zegt hij.

Gordon en Gerard Joling © RTL, Talpa

Gerard Joling heeft op de radio laten weten dat hij alleen nog met Gordon samen zou willen werken als daar bijvoorbeeld een enorme zak met geld voor het Ouderenfonds tegenover staat. Toen radio-dj Frank Dane de deal wilde bezegelen door Gordon op te bellen, stormde Gerard echter snel de studio uit.

Stikken in oliebol

Na de uitzending plaatste Radio 538 de volgende quote van Gerard op hun Instagram-pagina: “Ik sluit niet uit om voor het Ouderenfonds weer met Gordon te gaan werken.”

Daaronder heeft Gordon een reactie geplaatst: “Ik stik nog liever in een oliebol op oudejaarsavond. Nooit.”

Ene Robin reageert daarop: “Als ik een oliebol doneer, kan 538 dan zorgen dat hij bij Gordon terechtkomt op oudejaarsavond???”

Weggehaald

Inmiddels heeft Gordon zijn reactie weer weggehaald. Ene Linda merkt op: “Gordon heeft zijn reactie alweer weggehaald. Heeft hij de laatste tijd wel vaker last van 😂😂”

Van een samenwerking lijkt het in elk geval dus niet meer te komen. “Als die jongens niet meer willen samenwerken moet je dat respecteren. Ze hebben leuke tv gemaakt, maar misschien is er teveel gebeurd”, reageert Linda.

Instagram

De post van Radio 538 en het fragment van de weglopende Gerard:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Gordon gelukkig is in Dubai?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen