‘Heftig wangedrag Sarah van Soelen geheimgehouden door media’

Een ernstige misdraging die Sarah van Soelen in het verleden heeft begaan, is bewust geheimgehouden door showbizzwatchers Farja Farvardin en René Watzema van Rumag TV.

Farja Farvardin en René Watzema © YouTube

Het is geen geheim dat Sarah van Soelen in het verleden is afgekickt van een cocaïneverslaving, maar al sinds haar relatie met André Hazes jr. bekend werd, zingen er in de showbizzwereld nog veel meer wilde geruchten rond. Eén daarvan betreft een behoorlijke misdraging van Sarah.

Gevoelige informatie

Farja Farvardin, beter bekend als Fawry Not Sawry, heeft het erover in de nieuwste aflevering van Rumag’s De Roddelloog. “De dag dat wij Sarah van Soelen exposed hadden als vriendin van André, dat was de dag dat wij ook veel meer achtergrondinformatie hadden gekregen”, aldus de showkenner.

Er is toen bewust voor gekozen om dat onder de pet te houden. “Wij hadden op dat moment de keuze om de informatie die we hadden over Sarah naar buiten te brengen of voor ons te houden. Maar wij hadden besloten om het niet naar buiten te brengen, omdat het gewoon te gevoelig was.”

Psychische problemen

Waar gaat het over? “Over haar mentale gezondheid, de psychische problemen, haar drugsverleden. Dat hebben we eigenlijk gewoon achterwege gehouden, omdat we dachten: het is niet aan ons om dat allemaal zo open en bloot op straat te gooien.”

Farja speculeert verder: “We wisten zeg maar bepaalde dingen dat zij iets had gedaan wat best wel heftig was en een heftige gebeurtenis is geweest, maar wat wij nooit naar buiten hebben gebracht. Andere mensen hebben dat wel naar buiten gebracht en daar trekken wij gewoon de grens dat wij dat niet openbaren.”

Auto-ongeluk

Heel erg correct van Farja. Gelukkig heeft hij al zijn kijkers nieuwsgierig genoeg gemaakt om te zoeken naar de video van Yvonne ‘Alberta Coldeweijer’ Verlinde, waarin het wél tot in detail verteld wordt.

Yvonne: “Ik zeg het netjes: ze heeft expres een auto-ongeluk veroorzaakt, is daarvoor veroordeeld en de rechter heeft haar daarna met dwang naar een afkickkliniek gestuurd. (…) Dit gaat natuurlijk wel al heel lang rond, dus ik kan je verzekeren: duizenden mensen weten dit.”

Uit elkaar?

Er wordt volop gespeculeerd over de huidige relatiestatus van André en Sarah. Farja: “Volgens mij zijn ze nog wel bij elkaar, maar ik geloof niet dat het nog heel lang stand gaat houden. Er is iets aan de hand.”

Collega René Watzema: “Het kan zijn dat hun relatie in de clinch ligt.”

Farja: “Dat denk ik ook. Het heeft lang genoeg geduurd voor André natuurlijk.”

Volgens Yvonne zijn zowel André als Sarah uit een afkickkliniek gekomen, maar zijn ze nog niet met elkaar herenigd. Ook Farja heeft vernomen dat beiden zijn opgenomen: “We hebben inderdaad al gehoord dat ze wellicht een verslaving hebben en in Spanje wilden afkicken met z’n tweeën.”

RoddelLoog

De nieuwste aflevering van De RoddelLoog:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen