Prinses Amalia zorgt voor enorme teleurstelling bij Albert Verlinde

Prinses Amalia zorgt voor enorme teleurstelling bij Albert Verlinde, een van de deskundigen van Shownieuws. Hij vindt het erg jammer dat ze geen tv-interview geeft voor haar achttiende verjaardag.

Prinses Amalia © RVD

Hoewel er geen tv-interview aan zit te komen, heeft prinses Amalia wel haar medewerking verleend aan een boek dat Claudia de Breij over haar heeft geschreven. Op de grote dag zelf, 7 december, is er weliswaar een groot NPO 1-programma over prinses Amalia, maar daarin zal ze niet te zien zijn. Tot enorme droevenis van Albert Verlinde.

Albert teleurgesteld

Albert had zich er juist heel erg op verheugd. Er gingen nog geruchten dat Eva Jinek het interview zou mogen doen, maar ze is nog niet klaar voor een tv-gesprek. “Vind je het ook niet jammer dat ze niet echt een interview doet, waardoor we nu allemaal van die spek-en-bonenprogramma’s krijgen?”, vroeg hij gisteren in Shownieuws.

“Net5 doet een documentaire, Dionne Stax doet een soort programma over Amalia waarin ze niet zelf aan het woord komt, maar alleen de mensen om haar heen. Ik vind het zo jammer. Dat je al dat gebep krijgt.”

Koudwatervrees

Privé-baas Evert Santegoeds daarop: “Dat boek komt er dan wel, maar dat is toch weer die koudwatervrees die je altijd hebt. Als je dan ziet hoe ze dat in België doen… Die kroonprinses heeft al zoveel speeches gehouden en interviews gegeven en openingen verricht. Zij heeft nog helemaal niets gedaan.”

Albert: “Dat wil je dan toch juist in een interview horen? Van: heb je er een beetje rekening mee gehouden dat het vanaf morgen ineens kan gebeuren? Dat je ineens koningin bent? En: is er jaloezie tussen de zusjes geweest? Ik had dat wel leuk gevonden.”

Amalia mag in Shownieuws

Als prinses Amalia zich op het laatste moment bedenkt, dan mag ze van Albert ook aanschuiven in de studio van Shownieuws. “Als ze zit te kijken en denkt: hé, Shownieuws, dat zou ik leuk vinden, om hier op die plek te gaan zitten, je bent van harte welkom”, aldus de showbizzkenner.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Albert Verlinde zou het leuk vinden als prinses Amalia naar Shownieuws komt. Denkt u dat ze het ook maar een nanoseconde overweegt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen