Robbert Rodenburg vindt het erg lastig om veel geld te verdienen

Robbert Rodenburg vindt het heel erg lastig om veel geld te verdienen. Hij weet soms niet meer wat de waarde van geld is en heeft het gevoel dat hij om hulp moet vragen. “Het is een lastig ding.”

Robbert Rodenburg © YouTube

Steeds als je denkt dat influencers de grens van het bespottelijke wel genoeg hebben overschreden, gooien ze er weer een schepje bovenop. Terwijl er in ons land een miljoen mensen onder de armoedegrens leven, vraagt Robbert Rodenburg nu aandacht voor zijn eigen probleem: hij verdient teveel geld.

Lastig ding

Robbert heeft een populaire interviewserie op YouTube waarin zijn gasten ook van alles aan hém moeten vragen. Een redelijk narcistische interviewstijl, maar zo komen we wel meer te weten over de diepere lagen van Robbert. “Jij verdient met een post soms meer dan iemand anders in één maand. Wat vind jij daarvan?”, vraagt Romee Strijd hem.

Het antwoord op die vraag, die Robbert naar verluidt gewoon zelf opstelt met zijn producer, zal de kijker met de wenkbrauwen doen fronzen. “Nou, jeetje. Ik denk wel dat dat een lastig ding is.”

Waarde van geld

Nu Robbert zo enorm aan het cashen is, weet de beste vriend van Anna Nooshin gewoon niet meer wat een euro precies waard is. “Ik denk dat ik op jonge leeftijd soms wel veel geld verdien en daardoor soms ook wel een beetje de waarde ervan was vergeten ofzo. Wat dan daadwerkelijk de waarde van geld was.”

Gelukkig heeft Robbert het dankzij zijn zussen weer ontdekt. Dat zijn gewoon twee normale stervelingen. “Ik krijg dat dan wel weer makkelijk terug als ik bijvoorbeeld met mijn zussen praat en weet wat zij verdienen per maand met een gewone kantoorbaan of in het ziekenhuis.”

Hulp nodig

Maar wat is er nou precies lastig aan veel geld verdienen? “Ik denk dat ik dat soms wel lastig vind om daar goed mee om te gaan ofzo, omdat je soms gewoon heel makkelijk geld uitgeeft. Ik merk soms bij mezelf dat het makkelijk wordt. Ik denk dat ik dat soms wel lastig vind en er meer hulp bij zou moeten vragen.”

Heel af en toe schrikt Robbert juist weer wél van zijn uitgaven. “Gewoon iets heel stoms. Als ik uit ben en twee wodka bestel, dat ik denk: dertig euro?! Komt dit uit een goudmijn?!”

Onderdanig

Tot slot wil Robbert ook graag kwijt dat hij, net als zijn bestie Anna, ontzettend onderdanig is in bed. “Ehhhh. Nou, ik val wel op dominantere types, ja. Ik val niet op zachte mannen, nee. Ja, heel leuk in een gesprek dat iemand kwetsbaar kan zijn ofzo, maar die mag een glas wijn komen drinken en dan naar huis.”

“Ik vind mezelf niet onderdanig, want in mijn werk weet ik heel goed wat ik wil en weet ik heel goed waar ik voor sta en laat ik absoluut niet over me heen lopen, maar in een relatie ben ik wel meer onderdanig. Ja, ja, dat denk ik wel.”

Open Kaart

Robbert over zijn enorme problemen:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u Robbert Rodenburg een leuke mediapersoonlijkheid?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen