Prinses Amalia niet met tv-interview: ‘Daar is ze niet klaar voor’

Prinses Amalia gaat rondom haar achttiende verjaardag geen tv-interview geven. Ze houdt het bij het door Claudia de Breij geschreven boek. “Je zou haar anders gewoon voor de leeuwen gooien.”

Claudia de Breij en prinses Amalia © RVD

Het is alweer over twee maanden dat kroonprinses Amalia de achttien jaar aantikt, namelijk op 7 december. Een aantal weken daarvoor komt er een karakterschets door Claudia de Breij uit in de boekhandels, maar een tv-interview – waarover volop is gespeculeerd – lijkt er volgens royaltyfan Sandra Schuurhof níet aan te komen.

Vluchtiger medium

Na een uitgebreide lofzang op Amalia, vertelt Sandra aan de desk van Shownieuws dat er geen tv-interview komt. “Ik heb gehoord dat we geen groot tv-interview kunnen verwachten. Ze hebben echt gekozen voor een boek, iets dat blijvend is. Televisie is natuurlijk een vluchtiger medium, plús het is moeilijker te regisseren.”

Aan een boek kun je maandenlang schaven, maar beeld is beeld. “Het is moeilijker om te zien hoe het over gaat komen, maar aan zo’n boek hebben ze van tevoren ook hun akkoord gegeven. Dat is veel meer te kneden en daarvan weet je ook een beetje hoe het gaat vallen. Het is de bedoeling dat het goed valt.”

Voor de leeuwen

Collega Albert Verlinde: “Als je dit vertelt van ‘een boek kun je kneden’ lijkt het net alsof ze dan toch nog niet klaar is voor een tv-interview.”

Sandra: “Ik denk dat ze daar wel heel voorzichtig mee zijn, want het is toch wel heel spannend als je 18 bent en tot je dood zul je die fragmenten terugzien. 18 is ook wel heel jong om dat al te moeten gaan doen. Ze heeft ook nog niet veel ervaring, behalve met die fotoshoots. Dat is het wel een beetje. Je zou haar voor de leeuwen gooien.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen