Pittige roddel over Wilfred Genee bezorgt RoddelPraat kijkcijferrecord

De pittige roddel over Wilfred Genee levert de mannen van RoddelPraat een kijkcijferrecord op. Dennis Schouten en Jan Roos zitten met hun nieuwste aflevering al op 720 duizend weergaven.

Jan Roos, Wilfred Genee en Dennis Schouten © YouTube

Dennis Schouten en Jan Roos boeken steeds meer succes met hun gevreesde online showrubriek RoddelPraat. Ze scoren vaak meer dan een half miljoen weergaves, meer dan een tv-programma als Shownieuws dus. Nu schieten de heren helemaal de lucht in: de afgelopen aflevering van RoddelPraat zit na een kleine week al op 720 duizend views.

Kijkcijferrecord

Nog nooit eerder wist een aflevering van RoddelPraat zoveel kijkers te boeien. Het is de tweede week op rij dat het programma een record behaalt. De een na laatste aflevering zit na twee weken op 710 duizend views.

Waar de hoge kijkcijfers vandaan komen? Het heeft waarschijnlijk te maken met de pittige roddel over Wilfred Genee, die tot deze zomer Dennis’ boezemvriend was maar nu zijn aartsvijand is. ‘Wilfred Genee gaat vreemd met deze vrouw, dit wordt een scheiding’, is de titel van de afgelopen aflevering.

Pikante roddel

De bewuste aflevering is behoorlijk heftig, omdat Wilfred door de heren beschuldigd wordt van vreemdgaan. Hij zou een affaire hebben gehad met Laurien Verstraten, een presentatrice van gesponsorde programma’s op RTL 7. Jan: “Ze hadden gewoon verkering, hè? Het was niet even naar Van der Valk om een wippie te maken.”

Wilfred heeft niet op de beschuldigingen gereageerd. Normaal gesproken bespreekt hij in zijn programma op Radio Veronica vrijwel alle roddels rondom zijn persoon, maar het lijkt erop dat hij met sidekicks Niels van Baarlen en Rick Romijn heeft afgesproken dat ze hier absoluut geen aandacht aan besteden.

Voor de bus

Niet alle kijkers van RoddelPraat vinden het chic dat Dennis zijn voormalig boezemvriend zo voor de bus gooit. “Wat een draak van een wraak.. Een jonge man die denkt dat dit de weg is voor het ledigen van zijn wraakgevoelens. Een oude man voor wie elke derrie brandstof is voor een potje herrie”, twittert Bram bijvoorbeeld.

De meningen zijn verdeeld. “Gaat wel ver mannen…”, zegt Rob. En Michel daarop: “Beetje een geval van boontje komt om z’n loontje. Of zoals Bob Marley eens zei: ‘Before you point your fingers, be sure your hands are clean.'”

Oorlog

De vriendschap tussen Dennis Schouten en Wilfred Genee is in de zomer onherstelbaar beschadigd. De heren trokken jarenlang met elkaar op, maar dat veranderde toen Wilfred vroegtijdig op de radio verklapte dat Dennis mee zou doen aan Expeditie Robinson. Daardoor hing Dennis een enorme tv-boete boven het hoofd.

Dennis was he-le-maal over de zeik en begon Wilfred in zijn programma RoddelPraat uit te schelden voor ‘achterbakse klootzak’ en ‘t*ringlijer’. Sindsdien lanceert Dennis samen met zijn co-host Jan Roos regelmatig geruchten dat Wilfred aan de lopende band zou vreemdgaan van zijn vrouw Lili Pirayesh.

RoddelPraat

De afgelopen aflevering van RoddelPraat ziet u onderstaand. Er verschijnt elke woensdag om 18.00 uur een nieuwe aflevering op het YouTube-kanaal van Jan en Dennis.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Gaan Jan en Dennis te ver met hun roddel over Wilfred Genee?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen