RTL Nieuws-talent Boyan Ephraim ergert zich aan Caroline van der Plas

RTL Nieuws-talent Boyan Ephraim ergert zich aan Caroline van der Plas. Ze zat gisteren in de talkshow van Eva Jinek om te protesteren tegen de coronamaatregelen. “Ze schopt alleen maar!”

Caroline van der Plas en Boyan Ephraim © RTL

Caroline van der Plas heeft behoorlijk wat kritiek gekregen op haar optreden van gisterenavond in de talkshow van Eva Jinek. De voorvrouw van de BoerBurgerBeweging protesteerde aan tafel tegen de coronamaatregelen, maar bood volgens de kijkers totaal geen oplossingen.

‘Ze schopt alleen maar’

Het was volgens kijker Michiel een heel zwak optreden. “Ongemerkt brak Jinek door de maskerade van Caroline van der Plas heen door de simpele vraag te stellen: ‘Hoe zou het dan wel moeten?’ Wat volgde was een litanie aan afleidingsmanoeuvres en whataboutisms”, twittert hij.

Ook RTL Nieuws-talent Boyan Ephraim is niet onder de indruk. Hij retweet een berichtje van verpleegkundige Don: “Caroline schopt alleen maar tegen de maatregelen aan maar heeft zelf totaal geen idee wat dan wel een oplossing is. Sporten en een baantje trekken beschermt je niet tegen covid, meid. Ook jou niet. #jinek.”

17 miljoen virologen

Boyan ergert zich sowieso enorm aan alle ongefundeerde meningen over corona. Hij voegt er zelf aan toe: “Waarom zijn er zo veel mensen in Nederland die zich selectief laten informeren en toch denken dat ze het allemaal beter weten? #zucht #17miljoenvirologen”

Over wie heeft Boyan het hier? “Met name types die van de tante van een moeder van een vriend van zijn oma’s neef een alarmerend verhaal hebben gehoord over bejaarden die weer beginnen te menstrueren na het nemen van een coronavaccin.”

Matennaaier

In de zomer was Boyan onderdeel van een klein mediarelletje. Humberto Tan liet toen in zijn talkshow een fragmentje uit het RTL Ontbijtnieuws zien, waarmee hij Boyan neerzette als een vrouwonvriendelijke kwelgeest. RTL Nieuws-icoon Jan de Hoop reageerde woest.

Albert Verlinde sloot zich aan bij Jan: hij noemde Humberto een matennaaier. Vervolgens durfde Humberto geen grapjes meer te maken over Jan. “Straks wordt hij weer boos.

Tweet

Een tweet van Boyan:

https://twitter.com/boyanephraim/status/1455537657577103361

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen