Wilfred Genee voor bus gegooid: ‘Hij ging vreemd met RTL-gezicht’

Wilfred Genee wordt voor de bus gegooid door zijn vroegere boezemvriend Dennis Schouten, die tegenwoordig zijn aartsrivaal is. “Hij is twee jaar lang vreemdgegaan met Laurien Verstraten.”

Jan Roos, Wilfred Genee en Dennis Schouten © YouTube

De vriendschap tussen Dennis Schouten en Wilfred Genee is in de zomer onherstelbaar beschadigd. De heren trokken jarenlang met elkaar op, maar dat veranderde toen Wilfred vroegtijdig op de radio verklapte dat Dennis mee zou doen aan Expeditie Robinson. Daardoor hing Dennis een enorme tv-boete boven het hoofd.

‘Wilfred ging vreemd’

Dennis was he-le-maal over de zeik en begon Wilfred in zijn programma RoddelPraat uit te schelden voor ‘achterbakse klootzak’ en ’t*ringlijer’. Al snel lanceerde Dennis samen met zijn co-host Jan Roos geruchten dat Wilfred aan de lopende band zou vreemdgaan van zijn vrouw Lili Pirayesh.

Nu noemt Dennis voor het eerst een naam, namelijk die van een presentatrice van gesponsorde programma’s op RTL 7. “Wilfred Genee heeft in 2017 en 2018 een affaire gehad met Laurien Verstraten”, zegt hij in de nieuwste RoddelPraat.

Laurien Verstraten

Jan stellig: “Ze huurde een appartement van Wilfred en zij zijn dus twee jaar met elkaar geweest. Ze hadden gewoon verkering, hè? Het was niet even naar Van der Valk om een wippie te maken.”

Dennis: “Nee, ze hebben twee jaar een affaire gehad en dat is bevestigd door twee betrouwbare bronnen.”

Jan: “Het is uitgegaan om een heel interessante reden.”

Te heet

Waarom ging het volgens Dennis uit? “In 2018 heeft Laurien een punt gezet achter de relatie met Wilfred, die toen ook gewoon samen was met Lili. Ze heeft er een punt achter gezet omdat Wilfred op een gegeven moment naar haar toekwam en zei: ‘Ik wil Lili verlaten en kinderen met jou.’”

Jan: “Het werd haar een beetje te heet onder de voeten. Ze dacht: ik vind het wel leuk om met Willie een beetje van wippestein te gaan – het scheelt toch een paar honderd euro per maand huur – en nu wil hij trouwen en kinderen. Ze dacht: dat gaan we niet doen, pleite!”

Twee bronnen

Op welke twee bronnen baseert Dennis zich? “Een bron werkt in de media en een andere bron werkte ook mee aan een programma dat Wilfred heeft gemaakt. Die hebben dit dus bevestigd. Ik vroeg: wist Lili dit? Nee, dit is ook nieuws voor Lili.”

De bewuste aflevering van RoddelPraat ziet u hier.

Laurien

De Laurien in kwestie:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen