Buddy Vedder prijst zichzelf: ‘Dit zou Martijn Krabbé nooit doen’

Buddy Vedder denkt dat The Voice Kids nieuw elan krijgt nu niet Martijn Krabbé, maar hij de presentatie gaat verzorgen. “Ik breng wel iets nieuws mee”, zegt de presentator zelfverzekerd.

Martijn Krabbé en Buddy Vedder © RTL

RTL schuift Buddy Vedder gretig naar voren als hét nieuwe grote talent van de zendergroep. Bij The Masked Singer profiteert hij van de enorme aantrekkingskracht van het format, maar op eigen benen – als presentator van Deal or no Deal – scoort hij beroerd. Het is allemaal veel te puberig, zegt de een. En de ander vindt hem heel erg fake.

Beatboxen met Buddy

Buddy maakt ineens razendsnel carrière, want hij is ook nog eens aangesteld als opvolger van Martijn Krabbé in The Voice Kids. En dat geeft het programma nieuw elan. Althans, dat vindt Buddy zelf. “Ik breng wel iets nieuws mee: als een kind komt rappen, kan ik met hem beatboxen. Dat doet Martijn niet”, zegt hij in Veronica Superguide.

De presentator lijkt te suggereren dat hij eigenlijk gewoon een betere keuze is voor de juniorvariant van The Voice. “Maar dat de man een legende is en ik daar nog lang niet ben, is wel duidelijk. En dat zeg ik niet omdat ik geïnterviewd word, dat is gewoon zo”, aldus Buddy. Ja, dat had ook wel duidelijk geweest zonder het te benoemen.

Martijn en Beau

Hoe vindt Buddy eigenlijk dat hij het doet als presentator van Deal or no Deal? Hij mist de charme, het gemak en de authenticiteit van de vroegere host Beau van Erven Dorens. “Er zullen heus mensen zijn die Beau leuker vonden, maar misschien zijn er ook mensen die mij leuker vinden. Ik hoop mensen te verrassen.”

Al met al is het tv-talent nu al in de voetsporen aan het treden van twee grote namen: Martijn en Beau. “Ja, dat zijn wel namen, hè? In het begin voelde het een beetje surrealistisch, want ik ben met die tv-helden opgegroeid.”

Aantekeningen

Tot slot laat Buddy weten dat hij ook erg opkijkt tegen Carlo Boszhard en Chantal Janzen. “Bij hem in de coulissen zit ik met een boekje aantekeningen te maken”, zegt hij. “Dat geldt net zo goed voor Chantal Janzen.”

Hij wil eigenlijk net als hen worden. “Ze kunnen in een musical staan, een programma bedenken, produceren en presenteren. Dat zou ik ook wel op een hoger niveau willen doen, de komende jaren.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Buddy Vedder ooit een volwaardige opvolger wordt van Martijn Krabbé?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen