Na elf jaar voor het eerst Voice-serie zonder Martijn Krabbé

Martijn Krabbé doet een stapje terug. Na elf jaar laat hij voor het eerst verstek gaan bij een van de Voice-series: Buddy Vedder volgt hem namelijk op als presentator van The Voice Kids.

Martijn Krabbé en Buddy Vedder © RTL

Het is een behoorlijke ommekeer: 2022 wordt het eerste jaar waarin Martijn Krabbé niet alle Voice-series presenteert. “Ik heb genoten van The Voice Kids, maar nu is het tijd voor nieuw presentatietalent. Daarom draag ik het programma The Voice Kids over aan Jamai Loman en Buddy Vedder die als nieuw duo een verrijking zullen zijn voor dit programma.”

Chemie Jamai en Buddy

De chemie tussen Jamai en Buddy zit goed, zegt Martijn. “Dus The Voice Kids is bij hen in goede handen. En goed voor de kijker, omdat het belangrijk is dat het programma zich blijft vernieuwen, en voor mezelf komt er zo weer ruimte voor andere programma’s.”

Hij blijft wel betrokken bij het programma. “Ik blijf wel aan als voice-over en uiteraard als presentator van The Voice of Holland met Chantal, en The Voice Senior met Lieke waarvan vanaf 27 augustus alweer een nieuw en zeer geslaagd seizoen begint.”

Peter van der Vorst

Peter van der Vorst, de contentbaas van RTL Nederland, zegt: “Natuurlijk vinden we het heel jammer dat Martijn stopt met The Voice Kids. Hij stond als presentator aan de basis van deze wereldhit en is onlosmakelijk met het programma verbonden. Tegelijkertijd siert het hem dat hij nieuw talent de ruimte geeft.”

Hij vervolgt: “Buddy en Jamai zijn beiden muzikale podiumdieren die samen een geheel nieuwe dynamiek aan The Voice Kids kunnen geven. Daarnaast biedt het gelukkig ook weer ruimte in de agenda van Martijn voor nieuwe projecten met hem, want die gaan er zéker komen.”

Veel lol maken

Jamai heeft er zin in. “Met veel plezier heb ik samen met Martijn de afgelopen seizoenen van The Voice Kids mogen presenteren. Met Buddy heb ik al een aantal keer samengewerkt, hij is zeer getalenteerd én een vriend uit het vak. Des te leuker om hem nu te verwelkomen bij The Voice Kids.”

Hij verheugt zich op de uitzendingen. “We gaan samen met de talenten veel lol maken en ik hoop dat de kijkers er weer van zullen genieten! Ik heb er heel erg veel zin in!”

Stip op de horizon

Voor Buddy komt een droom uit. “Ik heb The Voice Kids jarenlang als een stip op de horizon gezet. Omdat dit programma voor mij alle ingrediënten bevat waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Muziek, show, humor, soms een traan, maar bovenal mega getalenteerde kids.”

“Ik kijk er naar uit om, samen met Jamai, de kids het hoofdpodium te geven en ze te zien groeien tot de sterren van de toekomst.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen