Alexander Klöpping ergert zich aan Buddy Vedder: ‘Ik trek hem niet’

Alexander Klöpping is geen fan van het nieuwe tv-talent Buddy Vedder. Hij vindt hem in programma’s als Deal or no Deal en The Masked Singer heel erg gemaakt overkomen. “Ik trek hem niet.”

Alexander Klöpping en Buddy Vedder © NPO, RTL

RTL heeft Buddy Vedder gretig naar voren geschoven als hét nieuwe televisietalent, maar lang niet iedereen is fan van hem. Veel mensen vinden hem niet echt authentiek overkomen. Zij hebben het idee dat Buddy vooral heel goed naar gevestigde namen als Martijn Krabbé en Carlo Boszhard kijkt en hen probeert na te doen.

‘Buddy speelt presentator’

Alexander Klöpping is ook niet zo gecharmeerd van Buddy. “Het is een beetje het type generatie presentatoren die presentatoren spelen”, vertelt de Blendle-beroemdheid in het programma Media Inside.

Wat bedoelt hij daar precies mee? “Het eerste seizoen van Big Brother was leuk omdat het mensen waren die zich niet gedroegen als realitysterren en daarna ging iedereen zich gedragen als een realityster. Met Buddy Vedder heb ik een beetje dat hij een presentator speelt. Dat is wat ik dus niet trek.”

Niet authentiek

Het verbaast Alexander totaal niet dat er geen hond meer naar Deal or no Deal kijkt, nu Beau van Erven Dorens is opgevolgd door Buddy. “Ik denk dat er een correlatie is tussen kijkcijfers en of mensen authentiek zijn.”

Marcel van Roosmalen is het helemaal met Alexander eens. “Nee, exact dat. Het is ook helemaal niet spannend op deze manier. Je wordt helemaal niet meegenomen in dat spel. Je wil toch die onderhandeling zien, die bedragen. Dat mis je helemaal. Dat ligt voor een deel aan Buddy Vedder.”

‘Het is zo nep’

Als er een fragment wordt getoond waarop Buddy dansend door de studio loopt, zegt Marcel: “En dan dit gedrag. Huwh-huwh-huwh (doet idioot dansje na, red.). En dan net doen alsof je belt met de bank… Die telefoongesprekken zijn nep! Ik zou zeggen: maak dit met een fatsoenlijk productiehuis.”

Buddy stelt ook domme vragen, vindt Marcel. “Buddy Vedder kleedt het echt heel erg slecht in door te vragen: ‘Wat denk je dat er in de koffer zit?’ Dat vind ik een heel domme vraag, want dat weet je namelijk niet wat er in die koffer zit. Dan is het hele spel weg! Je moet juist na afloop vragen: ‘Goh, 50 euro in je koffer, wat vind je ervan?’”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen