Youp van ’t Hek: ‘John de Mol heeft Wendy van Dijk vernederd’

Youp van ’t Hek vindt dat mediamiljardair John de Mol zijn presentatrice Wendy van Dijk heeft vernederd door haar op De Dansmarathon te zetten. “Ik heb een diep medelijden met haar.”

Youp van 't Hek en Wendy van Dijk © RTL, NPO

Wendy van Dijk was als presentatrice van The Voice of Holland jarenlang, naast Linda de Mol, dé grote ster van RTL 4. Nu ze bij SBS 6 werkt is dat allemaal toch wat minder. Momenteel presenteert ze zelfs twee flops: Cupido Ofzo en Wie Kent Nederland. Maar ook De Dansmarathon was onlangs een mislukking, zowel inhoudelijk als kijkcijfermatig.

Diep medelijden

De Dansmarathon werd door veel mensen weggezet als treurige televisie. Die riepen dat Wendy terug bij af is. Toen ze ooit begon met televisie, bij SBS 6, presenteerde ze namelijk het vrij ordinaire Over De Roooie. De Dansmarathon valt volgens die critici in dezelfde categorie en Youp van ’t Hek is het daarmee eens, zegt hij in de VARAgids.

Na alle commotie heeft Youp het laatste uur van De Dansmarathon teruggekeken. Hij had een ‘diep medelijden’ met het presentatieduo. “Wendy straalde openlijk uit: ik heb betere tijden in mijn carrière gekend. Je mag voor haar hopen dat ze door John extra goed betaald is voor dit ronduit meest vernederende klusje uit haar leven.”

Arme Wendy

Wendy presenteerde het tv-evenement samen met Jan Versteegh, die ook niet bepaald het hoogtepunt van zijn carrière beleeft. “Die Jan Versteegh is jong en redt zich wel. Hij mag dit soort onzin keihard met zijn vrienden weglachen in een bonte kroeg vol dronken leeftijdgenoten. Maar die arme Wendy…”

Maar wie moet er nou pas écht naar de bedrijfsarts van Talpa? “Het meeste medelijden had ik echter met John zelf. Hij is ongetwijfeld de bedenker van deze shit”, zegt hij. “Advies aan de bedrijfsarts van Talpa: praat eens zacht met de baas van het spul.”

Fragment

Wendy en Youp in gelukkiger tijden:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat Wendy van Dijk bij SBS 6 lekker aan het afglijden is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Ali B is terug in het land: moeten de paparazzi op hem jagen of hem met rust laten?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen