Buddy Vedder onder vuur: ‘Het is allemaal veel te puberig’

Buddy Vedder is helemaal nog niet klaar voor de grote shows die hij momenteel presenteert bij RTL, vindt de kritische Privé-sterverslaggever Jan Uriot. “Ik vind het allemaal nog te puberig.”

Buddy Vedder © Tom Cornelissen

Hij was al jurylid in de zeer succesvolle show The Masked Singer, maar nu heeft Buddy Vedder ook zijn eigen dagelijkse show: Deal or no Deal. Er is alleen één probleem: werkelijk niemand vindt die spelshow te pruimen onder leiding van Buddy. Zo keken er gisterenavond 134.000 mensen naar de nieuwe aflevering op RTL 5.

Te puberig

Volgens Privé-sterverslaggever Jan Uriot wordt Buddy echt zwaar overschat door RTL. “Die kijkcijfers lijken echt nergens op, wij hebben echt veel meer. Maar kijk, het is te prijzen dat RTL jonge talenten een kan geeft. Dat moet ook gewoon, maar ik denk dat Buddy nog niet rijp is voor alles wat hij nu staat te doen”, zegt hij in de rubriek Wat Vindt Jan.

Buddy is onervaren en dat zie je ook, vindt Jan. “Bij Deal or no Deal denk ik: zit ik nou naar een kinderprogramma te kijken? Het Jeugdjournaal zie ik voorbijkomen bij wijze van spreken. Ik vind het allemaal nog te puberig. Maar Beau heeft het gedaan en dat jongetje heeft grote schoenen te vullen; dat begrijp ik ook wel.”

Kleine neefje

Ook in The Masked Singer zit Buddy niet op zijn plek, vindt Jan. “Ik zie het ook eigenlijk wel gebeuren bij The Masked Singer. Dan heb je het leuke duo van Carlo Boszhard met Loretta Schrijver – dat is hartstikke leuk – maar het is net alsof Gerard Joling met zijn kleine neefje is gekomen die ook wat mag zeggen. Dat vind ik dan weer niks, weet je wel.”

De kijkcijfers van The Masked Singer zijn dan wél weer torenhoog. “Dat ligt dan niet aan Buddy.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u Buddy Vedder een leuke tv-persoonlijkheid?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen