‘André Hazes jr. thuis bij Monique op verjaardag Sarah van Soelen’

André Hazes jr. heeft geen acte de présence gegeven op de verjaardag van Sarah van Soelen. Volgens weekblad Privé was hij op die dag namelijk gezellig thuis bij zijn ex-vriendin Monique Westenberg.

Sarah van Soelen, André Hazes jr. en Monique Westenberg © Instagram, SBS

Hoewel er nog altijd geen officiële bevestiging is, is het evident dat André Hazes jr. en Sarah van Soelen niet meer bij elkaar zijn. Hij zou het hebben uitgemaakt na een ‘psycho-actie‘ van haar. Sterker nog: hij zou alle banden hebben verbroken. Desondanks ging moeder Rachel vorige week donderdag wel gewoon naar haar verjaardag.

André niet op verjaardag

Wie niet op die verjaardag was? André. “Zonder André vierde Sarah van Soelen afgelopen week haar 26ste verjaardag. Zelfs geen berichtje op Instagram kon eraf. Nog geen kilometer verderop was de zanger wel te vinden in Berkel en Rodenrijs, bij zijn ex Monique en hun zoontje André…”, meldt weekblad Privé vandaag.

De Privé weet ook niet wat er precies is gebeurd tussen André en Sarah. “In het Rotterdamse gaan er verhalen dat er recent iets in de relatiesfeer is gebeurd. Sarah zou iets gedaan hebben toen André in Spanje in een kliniek zat. Daar zou hij achter zijn gekomen en dat zou voor hem de druppel zijn geweest.”

Verzoening

André wordt nu om de haverklap gesignaleerd bij Monique. Zit er een tweede verzoening aan te komen? “Nu hij in behandeling is geweest, geeft ze hem misschien toch nog opnieuw een kans. Ze moet dan wel een heel groot hart hebben, om haar ex opnieuw toe te laten in haar leven”, zegt een bron in de Privé.

Waarom blijft Monique hem steeds terugnemen? “Stiekem blijft ze van André houden. Hij is immers de vader van hun prachtige zoon. Aan vriendinnen vertelt ze André nooit meer terug te willen, maar ondertussen plaatst ze op Instagram wel foto’s dat André met hun zoon in de villa aan het spelen is.”

Woeste Rachel?

Het zou wel een enorme nederlaag zijn voor Rachel Hazes, die altijd een gruwelijke hekel heeft gehad aan Monique. “Nu André de afgelopen dagen weer geroken heeft aan het gezinsgevoel, kan alles zomaar weer veranderen in zijn leven.”

“Mocht dit gebeuren, dan zal dat een klap in het gezicht van zijn moeder Rachel zijn, die dacht definitief verlost te zijn van Monique.”

‘Onzin!’

Volgens Yvonne Coldeweijer klopt er niets van de bewering van Privé dat André op de verjaardag van Sarah thuis zat bij Monique. “Weekblad Privé brengt naar buiten dat André op de verjaardag van Sarasoel gezellig bij Monique thuis zat. Dit klopt uiteraard niet, want André was op haar verjaardag in Dubai.”

“Beetje jammer weer dit, Evert.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Rachel er alles aan doet om een hereniging met Monique te voorkomen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen