Caroline van der Plas verspreekt zich in talkshow Eva Jinek: ‘K*t!’

Caroline van der Plas heeft zich in de talkshow van Eva Jinek versproken over haar vaccinatiestatus. Ze wilde die aanvankelijk niet verklappen, maar heeft dat nu toch gedaan. “Oh, k*t!”

Caroline van der Plas en Jaïr Ferwerda © RTL

Twee weken geleden reageerde Caroline van der Plas heel fel toen ze in de Jinek-rubriek van Jaïr Ferwerda werd gevraagd naar haar vaccinatiestatus. Ze wilde niet zeggen of ze zich heeft laten vaccineren tegen het coronavirus. “Dat gaat je helemaal geen ruk aan. Nee, dat gaat je niets aan!”

Shitstorm

Caroline en Jaïr troffen elkaar gisteren opnieuw. “Ik heb de hele shitstorm over me heen gehad na jouw vraag. Van: ‘Oh, ze is niet gevaccineerd, zie je wel!’ Allemaal boze mails zitten beantwoorden”, aldus Caroline.

Hij daarop: “Ik ook, omdat men het nogal een impertinente vraag vond.”

Zij: “Ik vind die vraag zeker impertinent.”

Hij: “Ik vind die vraag eigenlijk niet impertinent, want als we weten of u wel of niet geprikt bent, dan kun je ook zien hoe iemand in het debat staat en hoe u erover denkt.”

Gedram

Caroline dan met de hakken in het zand: “Dat maakt helemaal niets uit voor hoe ik in het debat sta. Vind ik niet? Dat weet ik! Luister, nu ga ik er gewoon een wedstrijd van maken, want als ik het al had willen zeggen… Maar door jouw gedram, sorry, ga ik het gewoon niet meer zeggen. Ga ik het gewoon nu helemaal niet meer zeggen.”

Jaïr: “Maar was u dan van plan om het wel te zeggen dan? Dat zegt u eigenlijk.”

Caroline: “Nou, als jij niet zo had gedramd, dan was ik misschien wel genegen geweest om te zeggen dat ik gevaccineerd ben. Oh! Oh, k*t!”

‘Hij staat erop!’

Caroline en Jaïr moeten er hartelijk om lachen. Jaïr: “Ja, ja, ja, hij staat erop!”

Zij: “Nee!”

Talkshowhost Eva Jinek na afloop van het item: “Ze heeft zich nu versproken.”

De vraag is of Caroline zich écht heeft versproken of dat ze dit als een mooi excuus zag om alsnog aan te geven dat ze wel gevaccineerd is. Nu het hoge woord eruit is, wijst ze kritische volgers immers gretig op haar ‘verspreking’:

Fragment

Het fragment uit Jinek:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Caroline van der Plas zich écht heeft versproken?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Ali B is terug in het land: moeten de paparazzi op hem jagen of hem met rust laten?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen