Rick Romijn woont vlakbij Monique Westenberg: ‘André is er continu’

Rick Romijn, de sidekick van Wilfred Genee, woont vlakbij de villa van Monique Westenberg. Als hij daar langsrijdt, ziet de radiomaker de laatste tijd wel héél vaak de auto van André Hazes jr. staan.

Rick Romijn, André Hazes jr. en Monique Westenberg © Talpa, William Rutten

Monique Westenberg is altijd in de villa blijven wonen die zij en André Hazes jr. kochten toen ze nog een relatie hadden. Die villa in Berkel en Rodenrijs ligt toevallig heel dicht in de buurt bij de rijtjeswoning van Rick Romijn. De sidekick van Wilfred Genee op Radio Veronica rijdt er naar eigen zeggen regelmatig langs als hij op de fiets zit.

‘André altijd bij Monique’

Het is volgens Rick ‘honderd procent zeker’ dat André en Monique weer bij elkaar komen. “Ja, natuurlijk gaat hij weer terug naar Monique en je weet ook dat hij daar over een halfjaar weer weggaat en dan over twee jaar weer terugkomt.”

Hoe weet hij dat precies? “Luister, die Monique woont eigenlijk vlak achter mijn huis. Tenminste, we fietsen daar heel vaak langs en dan zie je regelmatig daar André Hazes z’n auto staan gewoon.”

Ook ’s nachts?

Sidekick Niels van Baarlen vindt dat niet zo raar. “Ja, maar dat kind woont daar man. Hij is toch ook gewoon vader.”

Nieuwslezeres Florentien van der Meulen: “Ook ’s nachts dan?”

Rick: “’s Nachts fiets ik daar natuurlijk niet, maar ik hoor gewoon uit het Berkel en Rodenrijs waar zij een beetje wonen dat het gewoon honderd procent goed gaat komen.”

Monique geniet ook wel van het leven van André, aldus Rick. “Monique vindt het ook bere-interessant. Ja, natuurlijk vindt zij het interessant.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Monique Westenberg nog medelijden krijgt als André haar voor de derde keer inruilt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen