Rachel Hazes geeft signaal af, gaat naar verjaardag Sarah van Soelen

Rachel Hazes heeft de roddelpers zojuist weer eens een kruimel gegeven. Ze kondigt namelijk op Instagram aan dat ze vanmiddag gezellig op bezoek gaat bij de jarige Sarah van Soelen.

Rachel Hazes © Instagram

Sarah van Soelen wordt vandaag 26 jaar en pakt uit met een feestje. Hoewel het nooit officieel bevestigd is, is het vrijwel zeker dat zij en André Hazes jr. een paar weken geleden hun relatie hebben beëindigd. Dat betekent echter niet dat haar vriendschap met oud-schoonmoeder Rachel Hazes voorbij is. Zij feest vanmiddag namelijk gezellig mee.

‘Gefeliciteerd lieve schat!’

De Hazesjes en hun kringen zijn er zeer bedreven in om de showmedia te bespelen. Door geen officiële mededelingen te doen, maar wel her en der signalen af te geven en wat kruimels te laten vallen, blijven ze volop aandacht genereren. En dat is voor een bepaald slag BN’ers, waaronder de Hazesjes, van levensbelang.

Ook Rachel blijft de media bespelen. “Gefeliciteerd lieve schat! Tot dalijk”, plaatst ze zojuist in haar Instagram-stories bij een oude foto van haar en Sarah van Soelen. Ze poseren daarop met het wassenbeeld van André Hazes.

Tipt Rachel de paparazzi?

Waarom Rachel het berichtje op Instagram plaatst is onduidelijk. Mogelijk is het een tip voor de paparazzi. Huisfotograaf Edwin Smulders dook een paar weken geleden ook al op toen Rachel en Sarah gezellig samen naar de Prénatal gingen. Daar maakte hij diverse foto’s voor de Story, het blad waarvan de hoofdredacteur bevriend is met Rachel.

De Story plaatste de foto’s van het Prénatal-uitje op de cover om te bewijzen dat het ‘er nog altijd bijzonder hartelijk aan toegaat’ tussen kamp-Hazes en kamp-Soel. Hoe het blad wist dat de twee gingen winkelen bij de Prénatal? “Na een telefonische tip.” Of die van Rachel kwam stond er niet bij.

Op de koffie

Juicemedia reageren verrast op deze post van Rachel. “Rachel Hazes gaat op de koffie bij Sarah van Soelen voor haar verjaardag! Of zou het schijn zijn?”, vraagt Juice Channel zich af.

Volgens de Story hebben de dames echter gewoon een goede band. “Het lijkt alsof ze elkaar al jaren kennen”, schreef het blad destijds bij de Prénatal-foto’s. “Dat zijn vriendin het zo goed kan vinden met Rachel zal zeker een steun zijn voor André.”

Bevriend met Bridget

Een complete verrassing is het niet dat Rachel kennelijk nog steeds goed omgaat met Sarah. Na André’s breuk met Bridget Maasland, bleef Rachel ook goed contact houden met deze oud-schoondochter. Bridget steunde afgelopen zomer nog Rachels snoeiharde aanval op Angela de Jong.

Overigens is het te hopen dat Rachel en Sarah hun telefoon straks lekker uitzetten tijdens het snijden van de taart, want hun vleesgeworden nachtmerrie Yvonne Coldeweijer heeft voor vanmiddag een nieuwe video aangekondigd over Hazes-gate. “Het wordt echt MEGA juicy.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Rachel Hazes knuffelt na Bridget Maasland ook haar tweede ex-schoondochter Sarah van Soelen kapot. Waarom?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen