Tineke de Nooij praat niet meer met Gordon: ‘Ruzie over coronatest?’

Tineke de Nooij heeft haar voormalig boezemvriend Gordon al ruim een jaar niet gesproken. Het zou Story-baas Guido den Aantrekker niet verbazen als ze ruzie hebben over een coronatest.

Tineke de Nooij © Shownieuws

Het leverde ongemakkelijke televisie op toen Tineke de Nooij gisteren in een item van Shownieuws gevraagd werd naar Gordon, met wie ze jarenlang een intieme vriendschap heeft onderhouden. Na een eerdere megaruzie gaf Tineke aan liever niet meer te veel over Gordon te willen praten in de media, om de lieve vrede te bewaren. “Hij is als familie.”

Zandbak

Daar hield Tineke zich gisteren niet bepaald aan toen ze geïnterviewd werd door Shownieuws. Zij wilden van haar weten of ze Gordon gaat opzoeken nu hij naar Dubai is geëmigreerd, maar daar lijkt ze totaal geen zin in te hebben. “Die zit in een grote zandbak. Daar heb ik al anderhalf jaar geen contact meer mee”, zei ze op een zwaar geërgerde toon.

De verslaggeefster: “Dus u gaat hem niet een keer bezoeken?”

Tineke: “Oh vast niet. Daar?! Hahaha. Kom op! Ik weet wel mooiere landen hoor ter wereld. Nee, nee, nee.”

Coronaruzie?

Het zou Story-baas Guido den Aantrekker niets verbazen als dit een coronaruzie betreft. Er werd in september vorig jaar corona vastgesteld bij Gordon. Hij liet zich op een zaterdagochtend testen, terwijl hij ’s middags naar een speciale uitzending van Tineke de Nooij’s radioshow ging. Die kwam vanuit het Rosa Spier-bejaardentehuis in Laren.

Ná dat optreden bleek Gordon corona te hebben en dus zat hij besmet in dat bejaardentehuis. Guido’s blad Story beweerde destijds dat Gordon daar ‘willens en wetens‘ naartoe was gegaan ondanks een positieve testuitslag, maar Gordon reageerde furieus. Hij sprak van een ‘smerig leugenachtig stuk’, ‘backstabbers’ en ‘riooljournalistiek’.

Opmerkelijk

Guido vindt het opmerkelijk dat het kennelijk vlak daarna is misgelopen tussen Gordon en Tineke, zegt hij nu in Shownieuws. “Het is opmerkelijk. Natuurlijk heeft hun relatie echt wel wat ups en downs gehad. Het zijn bijna maandkoersen bij die twee. Ik weet dat zij de tijd iets ruimer neemt, want het is ongeveer een jaar geleden.”

Hij legt uit: “Op 26 september vorig jaar is Gordon nog in het Rosa Spier Huis in Laren geweest, waar Tineke toen voor NPO Radio 5 een show deed. Wat best wel veel commotie veroorzaakt heeft, is dat Gordon die dag een coronatest gedaan had en hij bleek later ook corona te hebben.”

Commotie

Het is op die 26e september misgelopen, denkt Guido. “Terwijl hij die test gedaan had, is hij toch nog naar het bejaardentehuis gegaan. Daar is heel veel commotie over geweest. Mensen vonden het naderhand eigenlijk niet heel erg kies.”

“Het zou best kunnen dat Tineke daar zo ontzettend boos over is geworden, dat ze misschien om die reden geen contact meer onderhoudt met hem. Het is nogmaals best opmerkelijk.”

Reactie Gordon

Gordons managers spreekt van een ‘privékwestie’. Guido: “Dan weten wij wel genoeg. Dan wil ze er kennelijk ook niets meer over zeggen en dan is het toch echt mot, denk ik.”

Zelf wilde Gordon niet reageren, aldus Guido.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat Gordon de uitslag van de coronatest had moeten afwachten voor hij naar het bejaardentehuis ging?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen