‘Gordon willens en wetens met corona in bejaardenhuis’

Gordon heeft op zaterdag 26 september het bejaardentehuis Rosa Spier Huis in Laren bezocht, terwijl hij toen al wist dat hij besmet was met het coronavirus. Dat verklaren twee ooggetuigen, waaronder tv-beroemdheid Han Peekel, aan Story. Het coronavirus is een echte bejaardenkiller, dus het is levensgevaarlijk om als coronapatiënt in een bejaardentehuis rond te lopen. Als Gordon dit daadwerkelijk willens en wetens heeft gedaan, dan zou dat een enorm schandaal zijn.

Story is zeker van zijn zaak en pakt er vandaag groot mee uit op zijn voorpagina. ‘OOGGETUIGEN VERBIJSTERD: GORDON bezocht bejaardenhuis… TERWIJL HIJ WIST DAT HIJ CORONA HAD!’, schreeuwt het blad vandaag tegen kioskpassanten.

Een van de beste vriendinnen van Gordon, Tineke de Nooij, maakte op die dag haar NPO Radio 5-show vanuit het Rosa Spier Huis. Gordon was niet te gast in die uitzending, maar was er volgens Story wel aanwezig.

Wat Gordon daar precies deed, is niet duidelijk. Die week nam Tineke ook een podcast op waarin Gordon en zijn beste vriend werden opgevoerd. Mogelijk heeft dat er iets mee te maken.

Beroofd

In de nacht erna werd Gordon bruut beroofd in zijn appartement in Amsterdam. Een paar jonge knapen hadden hem naakt vastgebonden, vernederd en vervolgens beroofd. Het gerucht gaat dat hij de jongens zelf in huis heeft gehaald als internetdate. Als hij die avond daadwerkelijk van plan was te daten, dan zou hij die dates ook moedwillig hebben blootgesteld aan corona.

De middag na die overal, op zondag, maakte Talpa bekend dat Gordon corona heeft. “Ondanks dat Gordon geen klachten vertoonde, bleek zijn uitslag afgelopen week helaas positief. Op dit moment gaat het goed met Gordon. Hij vertoont nog steeds geen klachten“, meldde de zendergroep toen aan Shownieuws.

Pas de woensdag dáárna werd naar buiten gebracht dat Gordon in het weekend ervoor was beroofd. De zanger zwijgt nog altijd over hoe de twintigers bij hem naar binnen zijn gekomen.

Geen reactie

Het management van Gordon wilde Story niet te woord staan over zijn aanwezigheid in het Rosa Spier Huis. Talpa heeft ook nog niet gereageerd op het nieuws.

Lees ook: VI vindt het raar dat Gordon naakt was bij overval (zondag)

Foto: BNNVARA

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen