Gordon heeft corona, vreesde eerder voor doodvonnis

SBS 6-ster Gordon heeft het coronavirus opgelopen en daarom zijn de opnames van zijn tv-programma 100 Jaar Jong volledig stilgelegd. Hij heeft momenteel nog geen klachten. Dat is zondagavond bekendgemaakt in Shownieuws. Gordon gaf eerder aan te vrezen direct dood te gaan als hij het virus zou oplopen. “Ik ben heel erg voorzichtig, omdat ik een middel inspuit dat je immuunsysteem onderdrukt. Als ik het krijg, dan ben ik gewoon dood, klaar. Ik denk dat heel veel mensen gaan juichen dan“, zei hij.

Vooralsnog gaat het echter hartstikke goed met Gordon. “Je denkt: die man heeft nu toch wel alles voor zijn kiezen gehad wat hij maar voor zijn kiezen kan krijgen, maar nee. Nu is hij ook nog eens positief getest op corona. Hij heeft heel veel mazzel, want hij vertoont geen symptomen“, zegt zijn collega Patty Brard.

Toch moet Gordon wel voorzichtig zijn, denkt Patty. “Hij moet even goed op zichzelf letten, want hij heeft natuurlijk ook diabetes. Dat helpt allemaal niet, maar vooralsnog gaat het goed. Hij moet zich rustig houden en voorlopig even lekker thuisblijven.

Patty denkt dat dit aan het licht is gekomen door het goede testbeleid bij Talpa. “We hebben bij Talpa allemaal een heel keurig beleid wat betreft coronatesten. Ik ben deze week ook al twee keer getest. Hij moet echt bij elke draaidag die hij heeft voor 100 Jaar Jong getest worden. Niemand hoeft zich bezorgd te maken: hij heeft op dit moment geen draaidagen, maar zodra die er weer zijn, zal hij weer getest worden.”

Hoe goed het coronabeleid van Talpa is, is overigens maar de vraag. Het gerucht gaat dat zendermanager René Oosterman ook corona heeft, net als zijn vrouw en zoon. Hij zou al een tijdje klachten hebben gehad, maar toch door zijn blijven werken, tot fysieke meetings aan toe, waaronder met John de Mol.

Nu zou René thuisblijven, terwijl Talpa-medewerkers met wie hij fysiek contact heeft gehad niet in quarantaine gestuurd worden; Talpa’s HR-afdeling zou dat ieders eigen verantwoordelijkheid vinden.

Het is overigens niet duidelijk waar Gordon het coronavirus precies heeft opgelopen, maar zijn horecazaken kunnen het in elk geval niet zijn. Die staan helemaal leeg.

Foto: SBS

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen