Tim Hofman tijdje afwezig, werkt mogelijk aan Voice-onthullingen

Tim Hofman brengt de komende weken geen nieuwe afleveringen van zijn tv-programma BOOS uit. Hij werkt momenteel aan ‘heel grote zaken’ die meer tijd vergen dan gewoonlijk.

Tim Hofman © Annemieke van der Togt

Twee maanden geleden kondigde Tim Hofman groots aan dat hij misstanden wil gaan aankaarten bij een specifieke talentenjacht op televisie. Er is eigenlijk maar één gezaghebbend programma in dit genre: The Voice of Holland. Na berichtgeving in de media dat het dit programma is dat Tim zou gaan aanpakken, kwam hij ook niet met een ontkenning.

Ongepast gedrag

Er is veel rumoer rondom The Voice. Het RUMAG-programma RoddelLoog heeft een van de coaches beschuldigd van ongepast gedrag bij jonge meiden. Dennis Schouten kwam met soortgelijke geruchten, maar dan een stukje heftiger. Volgens showbizzwatcher Yvonne Coldeweijer klopt dit allemaal, maar kan ze nog geen naam naar buiten brengen.

Yvonne gisteren: “Soms moet je even strategisch zijn en eerst iets goed indekken en een case opbouwen, voor je zomaar zeer schadelijke en kwalijke dingen gaat roepen. Trust the process… Wat ik aan het onderzoeken ben is allemaal waar. Het heeft even tijd nodig.”

Waar werkt Tim aan?

Ondertussen neemt Tim dus een pauze van zijn programma BOOS. “Deze week zijn we er niet met BOOS en volgende week ook niet en de een of twee weken erna ook niet. Dat heeft een reden, namelijk omdat we met wat heel grote zaken bezig zijn. En wat willen we? Goede dingen leveren. En wat hebben we daarvoor nodig? Een beetje tijd.”

Het zou zomaar kunnen gaan om de vermeende Voice-sloopdocu. “We zijn bezig met wat grote zaken. Een paar. Dat doen we graag, maar het vereist wat werk.”

Wanneer horen we er wat over? In november. “Je hoort vanzelf met welk verhaal en op welke datum precies.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Tim Hofman een coach van The Voice aan de schandpaal gaat nagelen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Ali B is terug in het land: moeten de paparazzi op hem jagen of hem met rust laten?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen