The Voice onder vuur: coach beschuldigd van ongepast gedrag

De RTL 4-hit The Voice of Holland ligt dubbel onder vuur. Niet alleen vanwege het grote Tim Hofman-onderzoek, maar nu ook vanwege een coach die zich backstage zou hebben misdragen.

FawryNotSawry en René Watzema © YouTube

Tim Hofman is bezig met een groot onderzoek naar misstanden bij een beroemde talentenjacht in Nederland en alles wijst erop dat het om The Voice of Holland gaat. In aanloop naar dat onderzoek is er via roddelkanalen al het één en ander uitgelekt over de handel en wandel bij de tv-show. Maar nu krijgt The Voice nóg meer negatieve publiciteit.

Meisjes van 18

Showbizzwatcher Farja Farvardin, bekend als FawryNotSawry, heeft gehoord dat één van de coaches zich zou hebben misdragen achter de schermen. “Als ik naar The Voice kijk, dan denk ik: een chic programma, een serieus programma, het is van John de Mol dus dan zullen dingen wel goed geregeld moeten zijn. Maar dat blijkt dus niet.”

Wat is er dan aan de hand? “Er blijkt dus dat er heel veel shit gebeurt. Ik heb dus wel eens in het verleden gehoord dat er een bepaald jurylid is geweest in The Voice of nog steeds is, die wel eens meisjes van 18 heeft lopen aandouwen in de kantine”, zegt Fawry in zijn RUMAG-programma De RoddelLoog.

‘Wie is het dan?’

Zijn co-host René Watzema: “Wie is het dan?”

Fawry: “Dat hoeven we niet te zeggen, maar ik vind het wel vrij heftig.”

René: “Ik heb dit nog nooit gehoord.”

Fawry: “Ja, ik ben toen met bepaalde mensen in gesprek geweest die dan bij TopNotch…”

René: “Lil’ Kleine?”

Fawry: “Nee, het was trouwens niet Lil’ Kleine.”

Nick & Simon

René: “Nick & Simon?”

Fawry: “Nee, nee. Samen?! Het doet er ook helemaal niet toe, want het is nooit officieel bewezen. Het maakt helemaal niet uit, maar ik heb dus wel verhalen gehoord.”

Het is volgens Fawry ook niet Gordon, al ligt dat natuurlijk ook totaal niet voor de hand.

Agressieve Ali

Hoe serieus de beschuldigingen van Fawry zijn is niet helemaal duidelijk. Aangezien hij de kaken stijf op elkaar houdt over om welke coach het precies gaat, kan hij het sowieso niet hard maken.

Aan de andere kant is het niet de eerste keer dat Fawry betrouwbare inside information deelt over The Voice. Hij was in januari degene die onthulde dat Ali B extreem agressief is achter de schermen van het programma.

RoddelLoog

De RoddelLoog met daarin onder meer het fragment over The Voice:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen