Mart Hoogkamer gaat André Hazes jr. niet achterna: ‘Ik drink niet’

Mart Hoogkamer verwacht niet dat hij op een gegeven moment André Hazes jr. achterna gaat. De Bacardi Lemon-zanger heeft bijvoorbeeld een hekel aan alcohol. “Dat drink ik echt nauwelijks.”

André Hazes jr. en Mart Hoogkamer © RTL

André Hazes jr. is momenteel al langer dan een maand afwezig. De officiële reden is dat hij een burn-out heeft, maar er gaan sterke geruchten dat hij aan het afkicken is van een verslaving. Yvonne Coldeweijer was de eerste die dat meldde, maar ook Marieke Elsinga en Johan Derksen hebben de geruchten gedeeld.

Andere levensstijl

Zijn collega-volkszanger Mart Hoogkamer mag dan wel zingen over Bacardi Lemon, maar in tegenstelling tot André drinkt hij haast geen druppel. Hij vreest dan ook niet dat hij zijn vermeend verslaafde collega achternagaat.

Mart tegen Telegraaf TV: “Ik weet van mezelf persoonlijk dat ik de juiste mensen om me heen heb. Ik weet niet hoe dat met André zelf zit. Ik weet dat ik sowieso een heel andere levensstijl heb. Ik ben al niet echt van het drinken. Ik heb gewoon heel erg gezien, ook op latere leeftijd, hoe het thuis ging, weet je wel?”

‘Hij mag dat doen’

De jeugd van Mart was niet makkelijk. Hij kon van dichtbij zien wat een verslaving met een mens doet. “Ik heb een afkeer van drank. Natuurlijk neem ik wel eens een drankje, maar dat is een keer in de zoveel tijd.”

Wat vindt hij van hoe André zijn leven inricht? “Als André lekker zijn drankje wil doen of wat dan ook, dan mag hij dat van mij doen, zeker.”

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen