Rossana Kluivert doodmoe van vragen over Rachel Hazes

Rossana Kluivert wordt er doodmoe van dat ze van de showmedia steeds vragen krijgt over Rachel Hazes. De geliefde van Patrick Kluivert heeft geen zin meer om die te beantwoorden.

Rachel Hazes en Rossana Kluivert © Instagram

Jarenlang traden Rachel Hazes en Rossana Kluivert naar buiten als elkaars beste vriendinnen. Ze hingen de hele tijd bij elkaar om de nek en al die momenten deelden ze steeds op Instagram. Ze waren deze zomer zelfs plannen aan het maken voor een gezamenlijke realitysoap, maar die plannen zijn snel weer bij het grofvuil gezet.

Zwaar ongemakkelijk

Naar verluidt is er namelijk een enorme bonje ontstaan tussen Rachel en Rossana. De ruzie zou gaan over Rossana’s zoon Nino Wilkes, die plotseling is gestopt als Rachels manager. Hij gaf later aan zich mateloos te storen aan de media-aandacht voor de vermeende Hazes-Kluivert-ruzie.

Nog altijd wordt Rossana regelmatig gevraagd naar Rachel, maar daar wil ze geen antwoord meer op geven. Laatst deed ze zwáár ongemakkelijk in Shownieuws. “Rachel die is denk ik nu… Die is nu in Nederland, maar die heeft het druk. Zij is gewoon in haar theewinkel en daarna ehhh, ik weet niet…”

Rossana baalt

Rossana vertelt nu in de Party dat ze geen vragen over Rachel meer wil beantwoorden. “Er is geen ruzie, maar ik praat niet over de familie Hazes. Ik hoop op jullie begrip daarin.”

En hoe zit het dan met die soap? “We hebben het beiden druk momenteel. Het is zó druk allemaal, niet normaal. Rachel is bezig met haar theezaak in Amstelveen, volgens mij is dat een hysterisch succes. En ik heb mijn dingen in Barcelona.”

‘Zie ons los voor elkaar’

De media moeten eens begrijpen dat zij en Rachel gewoon een eigen leven leiden, vindt Rossana. Ze wordt er echt een beetje pissig van. “De families Hazes en Kluivert worden steeds maar aan elkaar verbonden, maar we moeten los van elkaar worden gezien.”

“Rachel heeft haar dingen, wij de onze. Het moet immers niet zo zijn dat elke keer als je mijn hoofd ziet, dat er dan vragen over Rachel komen? Ik ben ook maar gewoon een vriendin.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Rossana Kluivert wordt ineens doodmoe van vragen over Rachel. Toeval of stront aan de knikker?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen