Rachel Hazes-soap op losse schroeven: ‘Bonje met Rossana’

De tv-soap over het leven van Rachel Hazes en haar beste vriendin Rossana Kluivert staat op losse schroeven. De kettingrokende weduwe lijkt namelijk bloedbonje te hebben met haar én haar zoon.

Rachel Hazes © Instagram

Er wordt al ruim een jaar gewerkt aan de nieuw soap over Rachel Hazes, die overigens nog niet aan een tv-zender is verkocht. De soap moet Rachel & Rossana gaan heten, omdat haar beste vriendin Rossana Kluivert er ook bij betrokken is. Zij liggen nu echter overhoop met elkaar en Rossana’s zoon is halsoverkop gestopt met het management van Rachel.

Bloedbonje

Weekblad Privé bericht over een zakelijk conflict met Nino Wilkes, zoals Rossana’s zoon heet. “De vriendschap van de Kluivertjes leek niet stuk te kunnen”, vertelt een ‘goed geïnformeerde bron’. “Maar er schijnt nu het één en ander te zijn gebeurd. Op de avond ter nagedachtenis van de zeventigste verjaardag van André Hazes kwam er een zakelijke discussie.”

Die discussie over geld – hoe kan het ook anders met Rachel – is ‘zo uit de hand gelopen’ dat de vriendschap voorlopig voorbij is. En dat terwijl Rachel en Nino elkaar over en weer bonuszoon en bonusmoeder noemden. “Nu reageren ze niet eens meer onder elkaars berichten op social media.”

Nino reageert

Nino vertelt aan Shownieuws dat hij inderdaad niet meer de manager is van Rachel. Volgens hem is dat echter om de volgende reden: “Ik was toe aan een nieuwe uitdaging. Daarom doe ik haar management niet meer.”

Op de vraag of er sprake is van ruzie, antwoordt Nino: “Ik wil niet reageren op de verhalen dat er ruzie zou zijn. Wij hebben als familie afgesproken dat we daar niet op in gaan. Ik kan het dus niet ontkennen of bevestigen. Ik wil daar helemaal niks over zeggen.”

Nou, dat is dus een ja.

Fantastisch

Showbizzkenner FawryNotSawry geniet er met volle teugen van. “Hahaha, het is toch weer fantastisch! Dit is toch weer geniaal! Ik zit weer te gieren. Die vrouw heeft áltijd met iemand ruzie. Áltijd is er wel iemand die de pineut is. Ik ben zó dol op die familie, zó dol.”

Yvonne Coldeweijer, ook bekend als Alberta Verlinde, weet niet wat ze ervan moet denken. “Het zou ook een fake ruzie kunnen zijn als verhaallijn van de nieuwe realityserie waar Rossana een grote rol in zou gaan spelen. Zie ik La Hazes ook nog wel voor aan”, zegt de Hazes-deskundige.

Instagram

Rossana en Nino bij de opening van Rachels theekraam ziet u hier.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen