Leonie ter Braak ziet dagelijkse talkshow VI-mannen wel zitten

Leonie ter Braak ziet het wel zitten om een vaste rol te krijgen in de nieuwe dagelijkse talkshow van de VI-mannen op SBS 6. “Ik vind het wel echt een leuk programma”, aldus de presentatrice.

Johan Derksen en Leonie ter Braak © SBS

De voetbaltalkshow Veronica Inside bestaat nog maar twee maanden. Daarna gaat het trio Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp een dagelijkse talkshow maken op SBS 6. Het is de bedoeling dat er elke avond een andere vaste gast bij hen aanschuift en Johan heeft alvast wat namen geopperd.

Leonie weet van niks

Johan heeft in het AD geroepen dat hij Leonie ter Braak, Merel Westrik en Özcan Akyol wel ziet zitten. Merel gaf aan niets te hebben gehoord, Özcan wil wel maar alleen voor een goed salaris en Leonie liet gisterenavond aan de desk van Shownieuws weten ook nog niet te zijn benaderd.

Leonie: “Hij heeft een aantal namen genoemd, waaronder die van mij. Ik moet zeggen: ik wist ook van niks, net zoals Merel en Eus. Die wisten ook van niks. Het grappige is dat als Johan zoiets roept, je ook veel reacties krijgt. Dan gaan veel mensen bellen hoe het zit.”

‘Ik vind hen wel leuk’

Hoe dan ook: Johan mag Leonie bellen. “Het moet allemaal nog vorm krijgen. Ik ben dus ook benieuwd in welke vorm ze dat dan zien, maar het is niet zo dat ik zeg: daar heb ik geen zin in, want ik vind het wel echt een leuk programma. En leuke mannen.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen