Nino Wilkes hekelt media-aandacht voor ruzie met Rachel Hazes

Nino Wilkes, de zoon van Rossana Kluivert, baalt er enorm van dat er nog steeds media-aandacht is voor zijn vermeende ruzie met Rachel Hazes. Hij heeft Shownieuws gevraagd het te laten rusten.

Rachel Hazes © Instagram

Het is inmiddels een vuistregel: waar de Hazesjes zijn, is er ruzie. En dan met name Rachel Hazes, die zo’n beetje ruzie met de halve wereld heeft. De Privé onthulde vorige maand dat ze nu ook een conflict heeft met Nino Wilkes. Een discussie over geld zou zó uit de hand zijn gelopen, dat Rachel niet alleen met Nino, maar ook met Rossana zou hebben gebroken.

Nino Wilkes ontbreekt

Nino bevestigde vorige maand dat hij gestopt is als manager van Rachel. “Ik wil niet reageren op de verhalen dat er ruzie zou zijn. Wij hebben als familie afgesproken dat we daar niet op in gaan. Ik kan het dus niet ontkennen of bevestigen. Ik wil daar helemaal niks over zeggen.” Oftewel: dat is dus een ja.

Gisteren gebeurde er iets merkwaardigs in de Hazes-soap: Rachel plaatste op Instagram een foto (zie onderstaand) waarop ze weer helemaal over de Kluivertjes heen hangt. Rossana staat op de foto, Patrick Kluivert ook, de hele familie eigenlijk. Alleen haar nieuwe hondje en Nino Wilkes ontbreken. Verdacht, vindt Shownieuws.

Bellen met Nino

Shownieuws hing direct aan de telefoon bij Nino, vertelt deskundige Bart Ettekoven. “Nino staat als enige níet op deze foto, dus we hebben hem toch even gebeld en gevraagd: ‘Heb jij hem misschien gemaakt?’ Dat had natuurlijk ook nog gekund. ‘Of is er toch sprake van een ruzietje?'”

Daarop gaf Nino aan geen aandacht meer te wensen voor deze showbizzruzie. “Hij zegt: ‘Er is niets aan de hand.’ Dat blijft hij volhouden. Hij zegt: ‘Ik ben gewoon in Nederland voor werk en laat het nou rusten.'”

Frappant

Het is heel vreemd, vindt Bart. “We zullen zien en afwachten wat er gebeurt, maar het blijft frappant dat zij jarenlang zo innig waren en aan elkaar gekleefd, en nu al maanden niet meer gespot zijn.”

Radio 538-dj Barend van Deelen: “Ik heb sowieso altijd een beetje medelijden met die jongen. Dat is misschien niet zo goed van mij dat ik dat zo zie, maar stel je voor dat je Nino bent en je hebt broertjes die bij AS Roma en Barcelona en FC Utrecht spelen. Dat lijkt me best ingewikkeld…”

Insta

De bewuste Insta-foto:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

BN'ers leuren continu met hun privélevens op de socials, maar klagen over aandacht als het minder gaat. Wat vindt u?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen