Martien Meiland weigert filmpje in te spreken voor VI: ‘Speenvarken’

Martien Meiland heeft een verzoek vanuit Talpa om iets in te spreken voor de collega’s van Veronica Inside geweigerd. “Nee, dat deed hij dan niet, want wij hebben wat over hem gezegd.”

Johan Derksen en Martien Meiland © SBS

Eigenlijk is Martien Meiland al sinds de start van Chateau Meiland in 2019 het mikpunt van spot in Veronica Inside. Al een paar maanden na de allereerste aflevering noemde Johan Derksen de realityster een kwal en die mening houdt hij consequent vast. En collega René van der Gijp was eerder dit jaar nog extreem schunnig over Martien.

Martien weigert

Volgens Johan is Martien zó erg op zijn teentjes getrapt dat hij zelfs een verzoek van Talpa heeft geweigerd om uit pr-oogpunt iets in te spreken voor de mannen van VI.

Johan in Veronica Inside: “Ze hadden gevraagd aan die Meiland: ‘Jij werkt bij Talpa en dit is ook een Talpa-programma, doe even iets leuks inspreken, een filmpje.’ Maar nee nee, dat deed hij dan niet, want wij hebben zeker wat over hem gezegd. Heeft iemand hem hier ooit een speenvarken genoemd?”

Gillend speenvarken

Speenvarken? “Ja, dat gillende speenvarken… Ik vind het een verschrikking, maar er kijken een miljoen mensen naar, dus er is een doelgroep voor smakeloos amusement.”

René: “Er is echt jaren getwijfeld of het wel of geen homo was. Ook zijn vrouw twijfelde. Jarenlang dachten ze dat het gewoon een hetero was! Jarenlang! Hahaha.”

Johan: “Nou, ik heb nooit getwijfeld hoor. (…) Ja, nee, ik vind dit een gillende keukenmeid.”

Martien reageert

Martien liet zich drie maanden geleden nog erg negatief uit over de mannen van VI. “Veronica Inside? Vréselijk! Alleen maar commentaar op iedereen die meneer met die snor. Alleen maar negativiteit. Ik vind het totaal geen leuke mensen. Echt van die heteromannen.”

Hij wil niets met de heren te maken hebben. “Al zou Talpa 20.000 euro voor een keer geven, ik ga het niet doen. Ook niet voor een ton.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Martien Meiland weigert iets in te spreken voor de mannen van VI. Lange tenen of terecht?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen