René van der Gijp extreem schunnig over Martien Meiland

René van der Gijp liet zich gisteren in de nieuwjaarsspecial van Veronica Inside extreem schunnig uit over zijn Talpa-collega Martien Meiland. Dat was te zien in de uitzending op SBS 6.

René van der Gijp © SBS

De mannen van VI moesten in de uitzending voorspellen of Martien Meiland dit jaar wel of geen partner zou vinden. De realityster staat open voor een nieuwe liefde, maar die moet wel geaccepteerd worden door zijn gezin, waaronder zijn echtgenote Erica Meiland. Ze zouden immers als één grote familie samen komen te wonen.

Gaatje

René van der Gijp wordt een beetje onpasselijk bij de gedachte. “Is een nieuwe partner iemand die hij een keer een duwtje geeft of is een nieuwe partner echt iemand die bij hem in huis gaat wonen ofzo? Met zijn vrouw erbij? Ik zeg: nee. Dat moet je toch niet willen?”

Wat moet je niet willen? “Dat je dan dadelijk met z’n drietjes woont en dat Martien de ene keer Kees in zijn p*epgaatje ne*kt en de volgende dag Erica in d’r k*tje. Dat moet je toch allemaal niet willen? Dat wordt toch allemaal veel te ongemakkelijk, voor die kinderen ook?”

Onconventioneel

Zo’n onconventionele gezinsconstructie kun je je kinderen niet aandoen, meent René. “Dan is het ’s avonds van: jongens, welk kamertje stapt Martien binnen? Dan is het ook maar net hoeveel wijn hij op heeft, weet je wel.”

Johan Derksen daarop: “Martien is niet voor een gaatje te vangen.”

René: “Ik geloof daar niet in. Dat moet je niet willen.”

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen