Johan Derksen wordt onwel van Martien Meiland

Martien Meiland heeft nog steeds geen fans bij Veronica Inside. Sterker nog: Johan Derksen wordt onwel van zijn Talpa-collega. Dat heeft hij laten weten in zijn talkshow op Veronica. Johan heeft op een paar fragmenten na nog nooit naar Chateau Meiland gekeken. “Dat is het lullige: ik heb het nog nooit gezien. Ik heb hem weleens langs zien komen in een promo ofzo, maar ik heb het programma nog nooit gezien. Als ik die man hoor praten, dan word ik al onwel, hè?“, geeft hij aan.

Presentator Wilfred Genee: “Als ze jullie samen zouden zetten, dan zou het helemaal een topshow worden. Dan zou het helemaal een kijkcijferkanon worden, denk je niet? Jij samen met Meiland.”

Johan moet daar niet aan denken: “Ik heb geen enkele ambitie. Er zijn twee mensen waarvan ik geen enkele ambitie heb om ermee samen te werken. Jij mag zeggen welke twee!

Wilfred: “Ja, ik ken ze. En ik ben er een van waarschijnlijk, of niet? Ha ha ha.”

Een jaar geleden, ook in oktober, haalde Johan voor het eerst keihard uit naar Martien. “Ik heb het nog nooit gezien hoor, maar die man vindt zichzelf heel belangrijk“, brieste hij.

En: “Ik vind het allemaal een beetje overdreven, hoor. Ik gun het ze van harte, maar ik vind wel dat dat mannetje zichzelf erg belangrijk begint te vinden.”

Foto: SBS

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen