Martien Meiland walgt van VI-trio: ‘Totaal geen leuke mensen’

Martien Meiland is totaal geen fan van de mannen van Veronica Inside. Hij vindt deze Talpa-collega’s walgelijk en peinst er niet over om naar hun programma’s te kijken. “Vréselijk!”, gilt hij uit.

Martien Meiland en Johan Derksen © RTL, SBS

Er zijn niet heel veel bekende collega’s aan wie Martien Meiland een uitgesproken hekel heeft, maar de mannen van Veronica Inside horen daar in elk geval wél bij. Hij kan Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp niet uitstaan. “Veronica Inside? Vréselijk!”, roept hij in zijn eigen biografie.

Voor nog geen ton in VI

Martien vindt het geen leuk televisietrio. “Alleen maar commentaar op iedereen die meneer met die snor. Alleen maar negativiteit. Ik vind het totaal geen leuke mensen. Echt van die heteromannen.”

Dochter Maxime: “En grof in de mond. Dat past niet bij papa.”

Martien zou nóóit in hun programma aanschuiven: “Al zou Talpa 20.000 euro voor een keer geven, ik ga het niet doen. Ook niet voor een ton.”

Erica geschrokken: “Dan praat ik hem wel om.”

Harry Mens

Er is overigens nóg een programma waarin Martien nooit zijn opwachting zou maken. “Ik zal ook nooit bij Harry Mens gaan zitten. Zo’n saai programma.”

Maxime daarentegen: “Ik ben gek op Harry. Zo leuk. Hij kan voor geen meter interviewen, dat maakt het zo geestig.”

Johan walgt van Martien

Overigens heeft Johan Derksen ook een gruwelijke hekel aan Martien. “Ik heb hem weleens langs zien komen in een promo ofzo, maar ik heb het programma nog nooit gezien. Als ik die man hoor praten, dan word ik al onwel, hè?”, brieste hij eerder.

René van der Gijp liet zich eerder behoorlijk schunnig uit over Martien. Hij riep het gek te vinden als Martien straks een vriend zou hebben. “Dat je dan dadelijk met z’n drietjes woont en dat Martien de ene keer Kees in zijn p**pgaatje n**kt en de volgende dag Erica in d’r k*tje. Dat moet je toch allemaal niet willen?”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Wat ziet u liever?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen