Guido den Aantrekker haalt uit naar ‘ongewassen’ Daphne Deckers

Guido den Aantrekker haalt uit naar zijn aartsrivaal Daphne Deckers. Hij zet de schrijfster en columniste neer als een ongewassen vrouw. “Die wast gewoon zes weken haar haar niet.”

Guido den Aantrekker en Daphne Deckers © SBS

Story-baas Guido den Aantrekker vindt het belangrijk dat dames zich vrouwelijk kleden en gedragen. Hij houdt absoluut niet van slonzige types. Zo vindt hij het ook ranzig dat Chantal Janzen recentelijk onthulde dat ze vaak poept in de studio. “Vrouwen die zeggen dat ze gaan ‘kakken’… zó niet sexy”, zei hij onlangs.

Ongewassen Daphne

Maar ook van schrijfsters die wekenlang ongewassen achter hun laptop zitten, wordt Guido niet warm. Als hij in de radiostudio van BNR Nieuwsradio wordt geconfronteerd met schrijfster Marion Pauw, wil Guido weten hoe dat precies met haar zit.

Guido vraagt Marion naar de periodes waarin ze schrijft: “Verzorg jij je een beetje in die twee jaar? Ik weet bijvoorbeeld van Daphne Deckers dat die alleen nog maar in joggingbroeken rondloopt en zes weken haar haar niet wast.”

Joggingbroeken

Oei, dat is een flinke sneer aan het adres van Daphne. Gelukkig voor Daphne springt Marion direct voor haar in de bres: “Die joggingbroeken staan haar heel goed hoor. Ik weet niet of je Daphne Deckers wel eens in een joggingbroek hebt gezien, maar dat kan zij heel goed hebben.”

Guido: “Ok, cool. Maar jij bent echt een beetje aan het verslonzen of je verzorgt je nog een beetje?”

Marion: “Nou ja, wij wonen een groot deel van de tijd op een berg in Spanje, dus je kunt je voorstellen dat ik daar niet echt mijn nagels lak of lippenstift draag of dat soort dingen. Ik loop ook heel veel op bergschoenen. Ik was me nog wel en ik gebruik deodorant.”

Champagneglas

Guido heeft al een hekel aan Daphne sinds zij hem in 2007 aanviel met een champagneglas. Zijn kin moest vervolgens gehecht worden op de spoedeisende hulp. “Ik wilde het glas champagne, dat hij vast had, over zijn shirt uitgieten, maar dat pakte anders uit…”, verklaarde ze later. Ze was boos over een artikel dat hij in Story had geschreven.

Na een paar dagen besloot Guido om aangifte te doen tegen Daphne, maar zij werd daar niet voor vervolgd. Guido destijds: “Ik dacht dat mijn gebit eraan ging. Met mijn tanden bleek niets aan de hand, maar wel heeft het glas mijn gezicht opengehaald.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen