Chantal Janzen gaat vlak voor tv-opnames vaak nog even poepen

Chantal Janzen gaat vlak voor haar tv-opnames vaak nog even naar het toilet om te poepen. Ze doet dat zó structureel dat haar opnameleider inmiddels weet hoe lang ze dan precies weg is.

Chantal Janzen © RTL

Veel BN’ers zijn vlak voor hun uitzending vaak erg zenuwachtig, waardoor het van binnen allemaal begint te borrelen. Van Catherine Keyl is bijvoorbeeld bekend dat ze echt het hele riool onderspoot voordat haar programma begon. Sterker nog: vanwege die diarree-aanvallen ging ze zelfs weg bij Omroep MAX.

Chantals poepcyclus

Aan de andere kant zijn er ook sterren die juist spontaan obstipatie krijgen op hun werk. Zo kan Linda de Mol op de studiovloer van Talpa absolúút niet poepen. En dan heb je ook nog sterren die alleen kunnen poepen als ze wat afleiding hebben: Guus Meeuwis vindt het bijvoorbeeld heerlijk om dan even rond te hangen op Funda.

Nu geeft ook Chantal Janzen meer informatie vrij over haar poepcyclus. De RTL 4-ster gaat meestal even lekker persen als ze bíjna aan haar opnames begint, onthult ze. Het is eigenlijk een beetje onderdeel geworden van haar studioritueel.

‘Even kakken!’

Chantal doet haar ontboezeming op Instagram. Ze beschrijft hier een gesprek met haar opnameleider Mark Kriek. “Ik voor opname: ‘Ik moet nog effe kakken, maar dat kan snel hoor.’ De opnameleider: ‘Ja, dat weet ik.'”

Dat haar opnameleider inmiddels weet dat ze snel kan poepen, vindt Chantal ietwat zorgwekkend. “Als je opnameleider je kak-duur al weet, weet je dat je al lang samenwerkt.”

BN’ers poepen ook

Zo’n tien jaar geleden onthulde Chantal voor het eerst dat BN’ers ook gewoon poepen. Ze haalde daarmee mensen uit hun droom die graag een relatie zouden willen met een ster. “Ik denk dat je nooit alleen maar van iemand kan houden als artiest, want diegene is dat niet 24/7”, legde ze toen uit.

“Als je dan alleen maar van iemand houdt omdat hij een groot artiest is… Die zit toch gewoon naast je te poepen in de badkamer op de wc. Dan denk je niet: nou, daar zit-ie hoor!”

Ondergescheten

Er is overigens een tijd geweest dat Chantal absoluut niet durfde te poepen, namelijk na haar bevalling. “Ik durfde vlak na de bevalling niet te kakken. Ik durfde gewoon niet te kakken. Ik zei ook tegen die vrouw: ‘Ik ga nooit meer kakken.’ Ik was doodsbang dat die hechtingen allemaal openschoten”, vertelde ze eerder dit jaar.

Ook tíjdens haar bevalling had Chantal bruine angsten, maar dan om een andere reden. “Ik ken een bekende collega en die heeft de hele tafel ondergescheten toen ze aan het bevallen was.”

Om wie het gaat wil Chantal niet zeggen.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Zit u te wachten op deze bruine bekentenis van Chantal Janzen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen