Carlo Boszhard baalt stevig van tv-confrontatie met Angela de Jong

Carlo Boszhard vindt dat hij heeft gefaald tijdens zijn tv-confrontatie met Angela de Jong. Ze verschilden in de talkshow van Eva Jinek van mening over BN’er-televisie. “Ik was te emotioneel.”

Carlo Boszhard en Angela de Jong © RTL

Het was voor Carlo Boszhard flink slikken dat zijn televisiehit The Masked Singer dit jaar niet genomineerd was voor de Televizier-Ring. Hij pleitte direct voor het overhoop gooien van de hele verkiezing: er zouden voortaan niet één, maar drie ringen uitgereikt moeten worden. Collega Gerard Joling ging nóg verder: die wil dat RTL met een eigen prijs komt.

BN’ers afzeiken

Angela de Jong is het daar helemaal niet mee eens. Zij kon zich prima vinden in de drie genomineerden van dit jaar: De Kinderen van Ruinerwold, Een Huis Vol en Mocro Maffia. Het is volgens de AD-opiniediva hét bewijs dat mensen zitten te wachten op échte mensen en échte verhalen in plaats van al die BN’er-shows.

Nou, daar moet je bij Carlo niet mee aankomen. Die voelt zich als BN’er die BN’er-televisie maakt helemaal gekrenkt. Hij sprak Angela er vorige week op aan in de talkshow van Eva Jinek. “Je zit een beetje op de BN’ers-afzeiken-tour”, bromde hij. En: “Ja, ik vind dit te makkelijk.”

Carlo heeft spijt

Achteraf gezien is Carlo niet zo gelukkig met dit talkshowoptreden, schrijft hij vandaag in zijn column in Televizier. “Na een gezellige naborrel met diezelfde Angela, kom ik thuis. De recensie van mijn vriend laat niet lang op zich wachten. Niet goed, te emotioneel, ik had medelijden met Angela, welterusten.”

Omdat hij zo baalde van het talkshowoptreden, geraakte Carlo niet makkelijk in dromenland terecht. “Ik lig in bed te woelen, dat had ik anders moeten aanpakken. Als ik niet aan iets leuks denk, val ik nooit in slaap.”

5-0 voor Angela

Carlo beseft zich inmiddels wel dat hij iets te veel de verontwaardigde BN’er speelde. “Ik begeef me op glad ijs, want ik kan natuurlijk zelf als BN’er nooit mijn punt maken. Dan sta je al met 5-0 achter. The Masked Singer kan ik ook niet aanhalen, een megahit en onmogelijk zonder die verguisde BN’ers. Dat komt toch over als borstklopperij.”

“Gelukkig wist ik dat Angela Hunted Vips beter vond dan de gewone versie, maar ik kwam niet op die titel waardoor ik toch wat stuntelend de strijd aanging.”

Zure verliezer

Het tv-optreden van Carlo zorgde voor flink wat kritiek, onder meer van Mark Koster. Hij twitterde: “Boszhard sprak als gekrenkte filiaalhouder van Albert Heijn die respect wil omdat hij goede omzet draait, maar het niet kan verkroppen dat publiek boutiquewinkel van Villerius prefereert.”

Mark noemde Carlo bovendien een zure verliezer. Van de bezoekers van Mediacourant was 80 procent het daarmee eens.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat Carlo Boszhard de rol van verontwaardigde BN'er goed staat?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen