Albert Verlinde verdedigt vriendin Nikkie Plessen: ‘Kom op zeg!’

Albert Verlinde is weer lekker druk met het verdedigen van bevriende BN’ers. Ditmaal is zijn goede vriendin Nikkie Plessen aan de beurt, die flink rommelt met het zelfbeeld van jonge meisjes.

Albert Verlinde en Nikkie Plessen © Shownieuws

Het begint echt lachwekkend te worden: Albert Verlinde laat graag een snedige mening horen, tótdat het over een van zijn vele BN’er-vrienden gaat. Nee, dan is het allemaal schandalig. Zo verfoeide hij zondagavond nog de kritiek op John de Mol. “Hij is een visionair!”, riep hij in Shownieuws, zoals een goede lakei betaamt.

Dikke mik met Nikkie

En nu komt Albert op voor de volgende bevriende BN’er: Nikkie Plessen. De twee zijn buurtjes en gaan om de haverklap met elkaar uit eten. “Ik heb het geluk bij haar in de buurt te wonen in Amsterdam-Zuid en af en toe eten we wat samen. Wat ben ik tijdens die etentjes onder de indruk van deze vrouw”, slijmde hij in 2017 nog.

Als Nikkie in opspraak is hoef je van Albert dus geen kritische mening te verwachten. Sterker nog: dan spreekt hij schande van al die mensen die kritiek leveren. Kritiek zoals Albert die dus maar al te graag levert op BN’ers waarmee hij niet bevriend is.

Photoshoppen

Nikkie ligt onder vuur omdat ze weer eens betrapt is op het bewerken van haar Instagram-foto’s, waardoor ze nog ‘slanker’ en ‘perfecter’ lijkt. Ondertussen wordt ze gevolgd door tienduizenden jonge meisjes die ook allemaal een beetje Nikkie willen zijn en die in haar winkels shoppen om meer op haar te lijken.

Wat die meisjes niet doorhebben, is dat Nikkie een volstrekt onrealistisch beeld van zichzelf neerzet. Die hebben er geen benul van dat Nikkie helemaal niet zo ‘perfect’ is. In die zin rommelt de RTL Boulevard-deskundige enorm met het zelfbeeld van jonge, kwetsbare meisjes en de kritiek daarop is natuurlijk meer dan terecht.

‘Wat een gedoe!’

Albert vindt het echter allemaal gedoe, laat hij blijken in Shownieuws. “Nikkie is erg van zichzelf posten, hè? Ik ben dik bevriend met Nikkie, dus ik vind het hartstikke leuk, maar af en toe denkt ze: weet je wat, ik wil er nog iets leuker uitzien dan ik al ben. En Tim stoort zich daaraan en zegt dat ze wat aan haar gericht en haar benen doet.”

Het is prima dat Nikkie zichzelf suf bewerkt, vindt Albert. Wat een gezeik allemaal, briest hij. “Ja, inderdaad, het is een beetje een Barbie-popje waar je naar zit te kijken, maar om er nou meteen zo’n issue van te maken. Dan denk ik: kom op zeg…”

Slijmbal

Wel is Albert het ermee eens dat Nikkie een voorbeeldfunctie heeft. “Het enige wat ik denk is: je hebt het niet nodig, Nikkie, je ziet er fantastisch uit. Het enige wat je denkt is: je hebt een soort voorbeeldfunctie, want er zien tienduizenden mensen die haar volgen en allemaal een soort Nikkie willen zien. Die allemaal die winkels inlopen om die kleding te kopen enzo.”

“Je moet wel een eerlijk beeld krijgen dat je gewoon een vrouw kunt zijn”, zegt de showkenner. “Maar om er nou meteen zo’n hele act van te maken…”

Wat vindt Tim van die uitspraken van Albert? Hij vindt dat de showkenner ‘door de mand valt’. “Slijmbal.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Albert Verlinde verdedigt continu al zijn vriendjes uit de media. Is deze showkenner passé?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen