Woeste Willeke Alberti besmet met corona: ‘Door iemand zónder vaccin!’

Willeke Alberti (76) is woest. Ze spreekt vandaag paginagroot in De Telegraaf haar ergernis uit over mensen die niet gevaccineerd zijn. “Iemand heeft mij besmet en die was niet gevaccineerd.”

Willeke Alberti © BNNVARA

Met twee vaccinaties op zak, voelde Willeke Alberti zich behoorlijk veilig. Helaas kreeg ze alsnog corona en was ze de afgelopen weken erg ziek. Nu luidt ze de noodklok. “Ik ben pissig op mensen die weigeren hun verantwoordelijkheid te nemen door zich niet te laten vaccineren en anderen besmetten!”

‘Hoe dom kun je zijn?!’

Er speelt enorm veel irritatie bij Willeke. “Dat vreselijke virus heeft ook mij te pakken gehad, terwijl ik toch al twee keer ben geprikt. Iemand in mijn omgeving – ik zeg niet wie, want dat vind ik niet netjes – heeft mij toch weten te besmetten. Diegene was niet gevaccineerd. Hoe dom kun je zijn?”

Willeke wil geen ongevaccineerden meer in de buurt hebben. “Als je met mij omgaat of werkt, weet je dat ik veelvuldig optreed in verzorgingshuizen. Dan moet je toch wijs zijn en niet ongevaccineerd in mijn buurt komen? Je laat je toch ook inenten tegen bijvoorbeeld de mazelen, pokken of polio?”

Doe het alsjeblieft!’

Willeke roept mensen op om zich niet gek te laten maken door complotten. “Weet je wat het is: we moeten elkaar kunnen vertrouwen en mekaar niet bang maken. Je laten inenten doe je immers niet alleen voor jezelf. Doe het dan alsjeblieft ook voor de mensen in je omgeving!”

“En tja, het klinkt heel vervelend, maar met mensen die weigeren een prik te halen kan ik niet omgaan of werken”, besluit ze in De Telegraaf.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Willeke Alberti wil niet in de buurt van ongevaccineerden komen. Begrijpt u dat?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen