Verrassend: Linda de Mol groot fan van talkshow Johnny de Mol

Na Willeke Alberti staat er wéér een groot fan op van HLF8, de dagelijkse talkshow van Johnny de Mol. Geheel toevallig betreft het wederom iemand met een bloedband: Linda de Mol.

Linda de Mol © RTL Boulevard

Willeke Alberti heeft er geen geheim van gemaakt: ze kijkt werkelijk élke dag naar HLF8, de talkshow van haar zoon Johnny de Mol. En ook tante Linda de Mol blijkt een vaste kijker. Zij kwam gisteren aan het woord in RTL Boulevard. “De kijkcijfers zijn nog niet al te best, maar Linda is wel heel trots”, sprak presentator Luuk Ikink.

Samengeknepen billen

Vervolgens kwam Linda aan het woord om te vertellen hoe geweldig Johnny het allemaal doet. “Johnny is heel erg zichzelf en ik merk ook dat iedereen wil komen”, aldus de tv-koningin. En dat terwijl HLF8 vooralsnog een behoorlijke flop is. Gelukkig maakt de achternaam van Johnny een hoop goed.

Linda: “Hij heeft echt de leukste gasten en waarschijnlijk ook wel omdat ze daar gaan zitten van: ik ga een leuk gesprek met iemand hebben, er wordt mij niet het vuur aan de schenen gelegd en ik hoef hier niet met samengeknepen billen te zitten van: gaan ze nou weer daarover beginnen waar ik geen zin in heb?”

Vuur aan schenen

Ook dat is natuurlijk niet zo vreemd. Zelf moet Johnny er immers óók niet aan denken om in een talkshow het vuur aan de schenen gelegd te krijgen nu hij wordt geterroriseerd door zijn ex-vriendin Shima Kaes. En dan kan hij het natuurlijk niet gaan maken om dat wel bij zijn eigen gasten te gaan doen.

Nee, Linda vindt die kritiekloze sfeer bij Johnny heerlijk. Die kent ze immers ook goed van haar talkshow Linda’s Wintermaand, waarin ze vrienden als Marco Borsato een uur lang over de beeldbuis laat glibberen. Ze vervolgt: “Hij creëert een hele warme gezellige sfeer, waardoor mensen heel open zijn. Ik zit echt met trots naar m’n neef te kijken.”

Lekkere talkshow

Wat een ontzettend fijne woorden, vindt Bridget Maasland. “Hartstikke leuk om uit haar mond te horen dat ze zo trots is.”

Is er nog iemand die groot fan is van HLF8? Ja, Antoinnette Scheulderman, een van de sterinterviewers van Linda’s blad. Zij twittert: “En toch zonde van de kijkcijfers, want vind HLF8 een lekkere talkshow met een presentator die sfeer kan maken, luisteren en op een natuurlijke manier vragen stellen. Kom daar tegenwoordig nog maar eens om in H’sum.”

Lees ook

Johnny de Mol belt Patty Brard op, vreest meningen in Shownieuws (15 augustus)

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Iedereen wil bij Johnny de Mol langskomen, zegt Linda de Mol. Ondanks dat HLF8 een kijkcijferflop is. Waarom?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen