‘Gordon heeft hondje Toto gedumpt, niet mee naar Dubai’

Update: Gordon woest op nieuwssite Linda de Mol: ‘Toto wél naar Dubai!’

Gordon heeft zijn hondje Toto nu al gedumpt: de Franse bulldog is niet meeverhuisd naar Dubai, maar achtergelaten bij protegé Kim Malou. Dat melden de online kanalen RoddelPraat en Reality FBI.

Gordon © Instagram

Het nieuwe hondje van Gordon zorgde in januari voor enorm veel commotie: critici stelden dat hij hondje Toto alleen had gekocht voor de aandacht. Showkenner Albert Verlinde vroeg zich zelfs af of Grdon überhaupt wel van het hondje hield en collega Gerard Joling vreesde dat het hondje bij het grofvuil gezet zou worden. “Dit is al zijn vierde hondje!”

Speculaties over Toto

Eigenlijk is er niemand die geloofde dat Gordon voor altijd voor het hondje zou blijven zorgen. Er werd begin juli in de radioshow van Wilfred Genee al gespeculeerd over of het hondje wel mee zou gaan naar Gordons nieuwe woonplaats Dubai.

Wegdoen is geen optie, dacht Wilfreds nieuwslezeres Florentien van der Meulen toen nog. “Dan krijgt hij heel Nederland over zich heen, want hij zou heel goed voor dat beestje zorgen en dan kapt hij ermee.”

‘Hondje uitgewoond!’

RoddelPraat, de showrubriek van Dennis Schouten en Jan Roos, meldde eind juli echter al dat Gordon zijn hondje zou hebben weggedaan. Zangeres Kim Malou, die samenwerkt met Gordon, postte toen namelijk een foto van Toto met daarbij de tekst: “Warm welkom.”

Ongelooflijk, vindt RoddelPraat het. “Toto is tot de laatste vezel uitgewoond om aandacht te krijgen voor zijn baasje en nu mag hij zijn laatste dagen slijten bij deze Kim Malou.”

Niet mee naar Dubai

‘Juice channel’ Reality FBI meldt nu dat hondje Toto inderdaad niet is meeverhuisd naar Dubai. Er is ook al een maand geen nieuwe foto van Toto gepost op Instagram, waar het hondje een eigen kanaal heeft met 80.000 volgers.

Reality FBI: “Toto-update! Toto is in goede handen achtergelaten, nu Gordon naar Dubai is geëmigreerd. Kim Malou, die bekend is van een talentenshow waarin Gordon jurylid was, heeft het hondje overgenomen! Voor de Toto-fans: die hoeven geen updates meer te verwachten. Toto wordt nu heerlijk als een familiehondje zonder camera’s opgevoed.”

‘Niet in de maling’

Vlak na het berichtje van Reality FBI verscheen er gisteren ineens een nieuwe foto van Toto in de stories van Toto’s Instagram. Reality FBI daarover: “Foto op de story is doorgezonden via het baasje waar hij nu zit. Gordon neemt ons niet in de maling.”

Het nieuwe vriendje van Gordon, een parfumwapperaar van de Bijenkorf, is overigens wél meeverhuisd naar Dubai.

Update

Update woensdag 22 september om 7.00 uur: Gordon woest op nieuwssite Linda de Mol: ‘Toto wél naar Dubai!’

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Zag u al aankomen dat Gordon zijn Franse bulldog Toto weg zou doen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen