Ronnie Tober kijkt hele dag door Tussen Kunst & Kitsch: ‘Met thee’

Ronnie Tober, bekend van hits als Rozen Voor Sandra en Met Een Roos In Je Blonde Haren, kijkt de hele dag door allerlei nationale en internationale versies van de tv-klassieker Tussen Kunst en Kitsch.

Ronnie Tober © Omroep MAX

Tegenwoordig slijt Ronnie Tober zijn dagen met het geestdodende format Tussen Kunst & Kitsch. Daar is hij dol op. “We houden wel van dit soort programma’s en kijken graag naar Tussen Kunst & Kitsch. Kijk om je heen, daar past ons interieur prima tussen. Tja, we beginnen zelf ook antiek te worden”, zegt hij in VARAgids.

Kitsch met thee

Ronnie doelt op zijn echtgenoot Jan Jochems, met wie hij al langer dan een halve eeuw samen is. Jan vult aan: “Iedere middag zetten we om vijf over drie ook het soortgelijke Duitse programma Bares für Rares aan. Daar zitten dingen tussen die zo 20.000 euro opbrengen.”

Daarop zegt Ronnie weer: “Dan zetten we een grote pot thee en raden we wat iets waard is. Jij hebt het meestal bij het rechte eind.”

Meeraden

Zo zitten Ronnie en Jan hele dagen lang mee te raden op wat de objecten in al die Tussen Kunst & Kitsch-versies allemaal waard zijn. Jan: “Ja, raden is een sport geworden.”

Ronnie: “Erna spelen we steevast een potje Yahtzee, bij het tweede potje nemen we een sherry’tje en na het eten zitten we weer voor de buis, mits ik niet hoef op te treden. Ruzie over de keuze van een programma hebben we nooit.”

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen