Gordon doet in studio RTL Boulevard beklag over media-aandacht

Gordon heeft gisteren in de studio van RTL Boulevard zijn beklag gedaan over de media-aandacht voor hem en zijn liefdesleven. “Dat is waarom ik wegga uit dit land”, aldus de SBS 6-ster.

Gordon © RTL Boulevard

Het is Gordon weer eens gelukt om een jonge knaap aan de haak te slaan: hij heeft een ‘relatie’ met een bijna dertig jaar jongere verkoopmedewerker van de Bijenkorf. Ze hebben met z’n tweeën zoveel hints laten vallen op Instagram dat de showmedia het in een mum van tijd oppikten. Gretig bevestigde Gordon het nieuws. Sterker nog: hij wil alweer trouwen.

Gordon baalt van media

Al die nieuwtjes over Gordons liefdesleven komen stuk voor stuk bij de entertainer zelf vandaan, maar toch emigreert hij nu naar Dubai omdat hij al die media-aandacht voor zijn persoon zo zat is. En om dat te vertellen reed hij gisteren speciaal naar de studio van RTL Boulevard, waar 710.000 mensen naar keken.

Presentator Luuk Ikink vol geveinsd medeleven: “Ben je er nooit een keertje zat van dat alles van jouw privéleven wordt besproken?”

‘Ik moet wel weg uit dit land’

Clown Gordon daarop: “Ja, dat hoort erbij en dat is denk ik ook een van de redenen waarom ik zeg maar wegga uit dit land. Een rustiger bestaan.”

Luuk: “Kun je dat rustiger bestaan dan niet in Nederland opzoeken? Je hebt echt het gevoel dat je weg moet?”

Gordon: “Het kan wel, maar dan zit je gewoon altijd thuis. Dat heb ik de afgelopen jaren altijd gedaan, maar daar ben ik gewoon veel te extrovert voor.”

Binnenhof

Het is allemaal ontzettend zwaar voor Gordon. Die vermaledijde media die hem telkens overal volgen… Ook gisteren weer, toen hij met zijn nieuwste toyboy over het Binnenhof liep, waar altijd talloze cameraploegen bivakkeren. Daar worden ze dan weer gefilmd door RTL Boulevard, terwijl Gordon dat dus helemaal niet wil.

Verschrikkelijk allemaal. “Ik ben blijven slapen in Den Haag en wij liepen via het Binnenhof terug, maar daar stond de hele vaderlandse pers voor al die politici, maar ze hadden ons niet door, behalve RTL Boulevard.”

Afschuwelijk shirt

Het is overigens niet Gordons hypocrisie, maar zijn vreselijke overhemd dat de tongen losmaakt op social media. “Gordon wint hierbij by far de award ‘voor het dragen van het lelijkste shirt’ dit jaar op televisie! Bravo!!!”, twittert kijker Gerard.

Scarlett: “Wat staat Gordon in een afzichtelijk overhemd aan de desk van RTL Boulevard. Over wansmaak gesproken.”

En Corne: “Zit Gordon zo aan de grond, dat ie Versace kleding uit 1990 uit de kast moet trekken? En dag gegil ook weer, pff.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat Gordon een mooi shirt droeg bij RTL Boulevard?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen