Gordon wil geen daddy genoemd worden: ‘En toyboy haat ik ook’

Gordon (53) mag er met zijn dikke portemonnee dan wel continu in slagen om steeds een ander jonkie aan de haak te slaan, maar de SBS 6-ster wil liever geen daddy genoemd worden.

Gordon Heuckeroth en Jeffrey de Visser © Instagram

Het is Gordon wederom gelukt om een jong vriendje te verleiden met zijn jetsetleven. Hij heeft momenteel een relatie met de 24-jarige Bijenkorf-verkoopmedewerker Jeffrey de Visser. Het leeftijdsverschil is enorm – het gaat bijna om dertig jaar – maar Gordon wil niet dat zijn relatie met stereotypes als daddy en toyboy wordt omschreven.

Toyboy en daddy

Gordon heeft een hekel aan die termen, vertelt hij in het Vlaamse tv-programma Waarheid Durven of Doen. “Nee, geen toyboy. Ik haat dat woord. Net zoals daddy, dat vind ik ook zo erg.”

Waarom kiest hij voor zo’n jonge vriend en niet iemand van zijn eigen leeftijd? “Ja, natuurlijk jong. Je gaat toch niet op een oud laken liggen of wel? Ik heb nu ook een kind weer. Van 25. Die breng ik ook elke ochtend naar school. Hahaha.”

Baard en staf

Dat er mensen zijn die kritiek hebben op het leeftijdsverschil doet Gordon niets. “Het is enig schat, ik blijf er hartstikke jong bij.”

In iemand van vijftig heeft Gordon helemaal geen zin. “Ik val niet op ouder. Ik heb het echt geprobeerd, maar ik vond het niets die baard en die staf… Hahaha.”

Ooglidcorrectie

Gaat Gordon wat laten doen aan zijn uiterlijk nu het leeftijdsverschil met zijn vriend zo opvalt? “Ik heb weinig tot niets laten doen aan mezelf, maar ik denk wel dat ik dit (wijst op hangende oogleden, red.) uiteindelijk wel heel vervelend ga vinden.”

Als hij zich eraan begint te storen, dan laat Gordon een ooglidcorrectie doen. “Waarom niet? Ja, toch?”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Gordon wil niet op een oud laken liggen. Ondertussen ligt Jeffrey op een soort opgeblazen matras van 53. Denkt u dat Jeffrey zijn nieuwe liefde Gordon écht aantrekkelijk vindt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen