Patty Brard gaat Gordon (53) en nieuwe vriend Jeffrey (24) trouwen

Gordon (53) heeft zijn goede vriendin Patty Brard gevraagd of zij hem en zijn nieuwe vriend Jeffrey de Visser (24) wil trouwen. Het wordt tijd ook: de heren kennen elkaar immers alweer vier weken.

Patty Brard, Gordon en Jeffrey © Shownieuws

Het is een patroon bij Gordon: om de paar maanden vindt de gezette vijftiger weer een nieuw jonkie die hij bombardeert tot de nieuwe liefde van zijn leven. Hij pakt zo’n knul dan helemaal in met businessclasstickets en luxehotels, denkt dat de knaap in kwestie écht op hem valt en een week later stormt hij binnen bij Mary Borsato om een jurk uit te zoeken.

Gordon bevestigt relatie

Nu is het weer zo ver: Gordon en Jeffrey hebben dermate veel hints laten vallen op Instagram, dat hun relatie via de showpers is ‘uitgelekt‘. Hij heeft hun relatie inmiddels bevestigd aan Shownieuws-ster Patty Brard. “Ik had hem een appje gestuurd van: ‘What the f**k ben jij nou weer aan het doen?! Het is 24 jaar oud!'”

Gordon maakt wederom dezelfde fout, vreest Patty. “Hij is beeldschoon, maar er zit toch wel een heel groot leeftijdsverschil in. Ik zei: ‘Ga je nou weer in deze valkuil vallen?’ Hij moest heel erg lachen om wat ik erover te zeggen had en hij belde me even. Het betreft Jeffrey, hij komt uit Den Haag, hij is 24, studeert nog, ze zijn een maandje samen.”

Trouwdatum

Collega Bart Ettekoven: “Is er al een trouwdatum?”

Dat nog niet, maar wel zal Patty de heren gaan trouwen. “Ik ga ze trouwen. Dat is me vandaag al gevraagd. Ze zijn in een maand tijd al in Florence en Venetië geweest. Nu zitten ze in Kaapstad. Daar moet natuurlijk Dubai nog bij komen, want ze gaan emigreren. Maar nu komt deze 24-jarige hunk ertussendoor.”

Verliefd

Patty: “Ik zei: ‘Wat ben je aan het doen?’ Toen zei hij, en daar heb ik wél weer respect voor: ‘Ik ben verliefd, hij is verliefd, we hebben het superleuk samen. Wat moet ik dan doen? Omdat dit niet in het plaatje past? Moet ik het aan mijn neus voorbij laten gaan omdat het al 100.000 keer fout is gegaan?’ Toen dacht ik: ja, weet je, hij heeft gelijk.”

De heren zijn heel erg serieus met elkaar. “Er wordt inderdaad al gesproken over: ‘Oh, als we gaan trouwen, dan moet jij het doen!’ Ik heb gezegd: ‘Als het dan maar geen Angela Groothuisje wordt, dat ik voor niks ben ingevlogen.’ Ze zijn dolverliefd. Ik gun hem de kans en hoop dat het lukt.”

“Ik wens ze alle geluk. Zolang het leuk is, is het leuk en als er getrouwd wordt, dan ben ik er.”

Nieuwe vriend

De nieuwe vriend van Gordon:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Gordon gaat overal in business class naartoe met zijn nieuwe vriendje. Echte liefde of gold digger?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen