Eva Jinek krijgt flinke sneer van Johan Derksen: ‘Lijkenpikker!’

Eva Jinek krijgt een flinke draai om haar oren van Johan Derksen. Hij vindt het onsmakelijk dat ze na haar zes maanden durende vakantie blasé terugkeerde met een special over Peter R. de Vries.

Eva Jinek en Johan Derksen © RTL

De afgelopen zes maanden heeft Eva Jinek vrijwel niets uitgevoerd. Ze was lekker vakantie aan het vieren van haar miljoenensalaris bij RTL 4. Tijdens de moordaanslag op Peter R. de Vries en de weken erna nam een vervanger de honneurs waar. Maar toen ze vorige week terugkeerde op de buis, ging ze toch nog even met het onderwerp aan de haal.

Vieze Eva

Eva kwam met een hele special over Peter R. en dat leverde haar felle kritiek op van zendercollega Rob Goossens. Hij vindt het ‘gewoon een beetje vies‘ van de talkshowdiva. “Ze is zo lang weggeweest en nu denkt ze: ik ga tóch nog eventjes mee in die golf en nog even wat kijkers pakken, of zoiets. (…) Het voelde gewoon een beetje vies voor mij.”

En daar sluit Johan Derksen zich nu volledig bij aan. Hij heeft in de afgelopen week met afgrijzen gekeken naar de Peter R. de Vries-specials van zowel Jinek als de nieuwe talkshow Khalid & Sophie, vertelde hij gisteren in Veronica Inside.

Lijkenpikkerij

Het is walgelijk, aldus Johan. “Je hebt eerst Jinek die dan teksten over Peter R. de Vries heeft uit een low-budget-film, van: ‘We missen Peter aan tafel.’ Als je dat vindt, is het oprecht, maar daar moet je niet mee koketteren. En een dag later zie ik Khalid die een hele uitzending aan zijn vriend Peter R. de Vries wijdt.”

Hij vervolgt: “Wij weten hoe aangeslagen wij die avond dat het gebeurde waren, maar ik vind dit op lijkenpikkerij gaan lijken. Ik vind het absoluut onsmakelijk. Over de rug van Peter R. de Vries moeten er kijkcijfers gegenereerd worden. Ze moeten zich doodschamen.”

Fragment

Het fragment waarin Johan kritiek uit op Eva:

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen