Humberto Tan vreest Jan de Hoop: ‘Straks wordt hij weer boos’

Humberto Tan heeft gisteren in zijn talkshow bewust geen commentaar geleverd na een fragment met Jan de Hoop. “Straks wordt hij weer boos op me”, aldus de talkshowhost.

Humberto Tan en Jan de Hoop © RTL

Humberto Tan heeft twee weken geleden behoorlijk kwaad bloed gezet bij zijn RTL-collega’s. De talkshowhost laat dagelijks leuke fragmentjes zien in zijn talkshow, maar om een fragmentje van Jan de Hoops nieuwe collega bij het RTL Ontbijtnieuws kon hij níet lachen. Hij vond een grapje van tv-talent Boyan Ephraim namelijk zwaar ongepast.

Jan boos op Humberto

Boyan heeft van Jan geleerd hoe je een leuk bruggetje kunt maken. Na een slotitem over smartphones die ‘dunner en sneller’ worden, vroeg hij twee weken geleden aan de weervrouw: “Ja, dunner en sneller, dat willen we allemaal wel worden, hè?”

Zwáár ongepast, vond Humberto het. En daar was Jan boos over. Hij retweette: “Ugh, echt… Humberto Tan weet niets van de sfeer bij Ontbijt. Deze mensen werken al jaren samen en Nicolien Kroon moest er ook gewoon om lachen, maar dat knippen ze er dan van af. Kom op hoor, wees eens minder woke mensen en get some sense of humor.”

Matennaaier

Jan was niet de enige die boos was op Humberto, want ook Albert Verlinde vond het enorm onder de gordel. Hij noemde de talkshowhost zelfs een matennaaier. “Als het nou echt schokkend is, maar dit was heel klein. En dan in je eigen stal ook…”

Gisteren liet Humberto wéér een fragment zien uit het RTL Ontbijtnieuws, maar ditmaal zónder sneer na afloop.

Kwal

Jan heeft er in het fragment moeite mee om een bruggetje te maken na een slotitem over kwallen. “Ik denk: hij maakt een leuk bruggetje van de kwallen naar het weer!”, aldus weerman Marc de Jong.

Jan: “Nee, ik doe het niet!. Dat vind ik te makkelijk, dat is te makkelijk.”

Marc even later: “Kom maar met je bruggetje! Je ziet het niet meer zo scherp, hè? Maar dat gebeurt meer mensen vanochtend, want het is een beetje mistig! Dan maak ik het bruggetje maar!”

‘Straks is-ie weer boos!’

Jan blijft in het fragment weigeren om een bruggetje te maken na het kwallen-item. “Nee, mij hoor je niet, Marc.”

Humberto gisteren na afloop van het fragment in zijn talkshow: “Nee, mij hoor je ook niet, want anders wordt-ie weer boos op me!”

Het is niet de eerste keer dat Jan en Humberto met elkaar in de clinch liggen. Vorig jaar was Humberto heel erg boos over Jans kritiek op de Postcode Loterij.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u het jammer dat Jan de Hoop in december met pensioen gaat?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen