Albert Verlinde haalt hard uit naar Humberto Tan: ‘Matennaaier’

Albert Verlinde is zwaar teleurgesteld in Humberto Tan. Hij vindt de talkshowhost een ‘matennaaier’, omdat hij zijn kersverse RTL-collega Boyan Ephraim een dolk in de rug heeft gestoken.

Albert Verlinde, Boyan Ephraim en Humberto Tan © RTL

Boyan Ephraim is dé nieuwe ster van het RTL Ontbijtnieuws. Hij zat vorige week, toen een van de items over mobiele telefoons ging, ook achter de desk. Smartphones worden steeds ‘dunner en sneller’, legde een verslaggeefster uit. Tot zover niets aan de hand, maar toen moest Boyans bruggetje nog komen.

Dunner en sneller

Om het weer aan te kondigen, maakte Boyan het volgende bruggetje: “Tot zover het nieuws, we gaan nu naar het weer met Nicolien. Goedemorgen Nicolien, wil je ook dunner en sneller worden?”

Niets aan de hand, zou je denken. Gewoon een flauw bruggetje, zoals bijna alle bruggetjes dat zijn. Maar daar dacht Humberto Tan anders over. Hij toonde in zijn talkshow het fragment, liet vervolgens een zeer pijnlijke stilte vallen en begon toen te roddelen met zijn tafelgasten. “Dit kan niet, hè?” Alsof Boyan een soort bodyshamer is.

Albert boos op Humbrto

Niet alleen Jan de Hoop was zwaar geërgerd over de actie van Humberto, maar ook Albert Verlinde vindt het totaal niet collegiaal van Humberto. “Ik vind het nou niet een wereldschokkende uitspraak en dan vind ik het heel raar dat je binnen één zender zegt: ‘Weet je wat? We gaan die nieuwkomer eens even bashen vanavond.’ Dat is het toch.”

Die opmerking van Boyan was helemaal niet naar, zegt Albert in een talkshow van Omroep Flevoland. “Als het nou echt schokkend is, maar dit was heel klein. En dan in je eigen stal ook…”

Lange tenen

Als Humberto deze opmerking van Boyan te ver vindt gaan, dan zijn zijn tenen wel heel lang, aldus Albert. “Je ziet wel dat de tenen wat langer geworden zijn van mensen. Het enige wat ik kan zeggen is: blijf toch maar gewoon zeggen wat je vindt, maar er mag altijd wel een knop in je achterhoofd zitten van: hmm, laat deze maar even.”

Albert vindt dat Humberto zijn collega Boyan had moeten sparen. “Dat dit gebeurde is een beetje maten naaien eerlijk gezegd.”

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen