Jan de Hoop teleurgesteld in Humberto Tan: ‘Kom op hoor!’

Jan de Hoop is teleurgesteld in talkshowhost Humberto Tan. De nieuwslezer vindt dat zijn kersverse collega Boyan Ephraim onnodig te kijk is gezet in zijn programma. “Kom op hoor!”, retweet hij.

Jan de Hoop, Boyan Ephraim en Humberto Tan © RTL

Het RTL Nieuws heeft plotseling een jonge hunk toegevoegd aan het ochtendteam: Boyan Ephraim. Hij presenteert het Ontbijtnieuws nu een week en doet dat alleraardigst. Humberto Tan is echter minder enthousiast, want hij vindt dat het jonge televisietalent zich heeft vergaloppeerd.

Dunner en sneller

Het ging maandag in het RTL Ontbijtnieuws over mobiele telefoons. “De verwachting is over het algemeen dat ze dunner en sneller worden en betere camera’s hebben”, zei een vrouwelijke verslaggever.

Boyan daarop: “Ja, dunner en sneller, dat willen we allemaal wel worden, hè?”

Zij: “Zeker.”

Vervolgens maakte Boyan een bruggetje. “Tot zover het nieuws, we gaan nu naar het weer met Nicolien. Goedemorgen Nicolien, wil je ook dunner en sneller worden?”

‘Dit kan niet!’

Het fragmentje werd dinsdagavond vertoond in Humberto. “Het RTL Ontbijtnieuws heeft sinds kort een nieuwe presentator: Boyan. Het is duidelijk dat Boyan zich heeft ingeschreven bij de Jan de Hoop-academie voor leuk bedoelde woordgrappen”, begon Humberto.

Na afloop van het fragment keurde Humberto het volledig af. “Dat kun je niet zeggen, hè?”

Iedereen aan tafel deed net alsof Boyan een soort vrouwonvriendelijke kwelgeest is. Zwaar overtrokken.

Jan de Hoop

Ook Jan de Hoop ergert zich. Hij retweet een boze tweet van een RTL Nieuws-collega (zie onderstaand): “Ugh, echt… Humberto Tan weet niets van de sfeer bij Ontbijt. Deze mensen werken al jaren samen en Nicolien Kroon moest er ook gewoon om lachen, maar dat knippen ze er dan vanaf.”

Het is echt zwaar overdreven, vinden ze bij RTL Ontbijtnieuws. “Kom op hoor, wees eens minder woke mensen en get some sense of humor.”

Fragment

De door Jan de Hoop geretweete tweet van zijn RTL Nieuws-collega met daarbij het bewuste fragment:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen