Debbie uit B&B Vol Liefde in shock: Telegraaf zoekt haar thuis op

Debbie Breg, bekend als de ietwat bitchy kandidate uit B&B Vol Liefde, is zich een hoedje geschrokken. Ze is in haar Italiaanse woonplaats onaangekondigd opgezocht door een Telegraaf-journalist.

Debbie Breg © RTL

Nietsvermoedend was Debbie Breg lekker aan het werk in haar Italiaanse bed & breakfast, toen ze plotseling de bel hoorde gaan. Waar ze ongetwijfeld op verdwaalde gasten of een onverwachte check-in rekende, stond ze ineens oog in oog met een journalist van De Telegraaf.

Verbaasde Debbie

Debbie was heel erg verbaasd, schrijft de krant. “Debbie opent verbaasd de deur, ze had natuurlijk geen onaangekondigd bezoek verwacht. Ze is stralend en heeft een lange jurk aan. Ze maakt een vriendelijk compliment en laat me even binnen.”

De journalist kon op die manier even binnenkijken bij haar Casa Santangelo. “Maar ze zegt dat ze moet werken. Later heeft ze de tijd, dan kan ik terugkomen en ze zou dan wel ‘urenlang over alles kunnen vertellen’.”

‘Heb je gebeld met RTL?’

Jammer, want De Telegraaf wilde graag weten wat ze vindt van de kritiek ze krijgt op social media. Zij daarop: “Was het niet beter geweest om van te voren af te spreken en is er geen contact opgenomen met RTL?”

Even later appt Debbie: “Op dit moment doe ik geen interviews en mocht er iets relevants zijn neem ik zelf contact met je op. Geniet van Salerno, het is prachtig hier.”

Sleaze en dirt

Voordat de Telegraaf-journalist bij Debbie aanbelde, heeft hij eerst nog de hele middag geprobeerd om sleaze en dirt over Debbie boven water te krijgen in de buurt waar ze woont.

Zo vroeg hij restauranthouder Bruno of Debbie niet stiekem gewoon een vriend heeft. Hij daarop: “Nee. Ze beheert het alleen en af en toe heeft ze hulp van een vriendin.”

De krant: “Dus dat blijkt wel te kloppen.”

Instagram

Debbie in de pauze:

Wat vindt u?

Alle polls

Alleen Gerard Joling kan Gordon nog redden. Of toch niet? Heeft u nog zin in Geer & Goor?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen