Gordon dacht dat hij doodging op vakantie in Italië: ‘Heel erg eng’

Gordon heeft eerder deze maand tijdens zijn vakantie in Italië een verschrikkelijk angstig moment meegemaakt. Heel even dacht de SBS 6-ster dat hij ter plekke zou komen te overlijden.

Jeffrey en Gordon © Instagram, RTL

Gordon, die overigens op elke vakantie een bijna-doodervaring meemaakt, zal nooit meer vergeten hoe hij zich eerder deze maand voelde in Italië. Tijdens de reis met zijn nieuwe grote liefde Jeffrey werd Gordon plotseling onwel, vertelt hij in het Vlaamse tv-programma Waarheid Durven of Doen. “Vreselijk.”

‘Lijkt net of je doodgaat!’

Wat gebeurde er precies? “Ik heb vorige week een hyper gekregen tijdens mijn vakantie. Zo eng. Dat is zo’n hoge suikerspiegel… Ik ben diabeet. En dat gaat zo snel. Het is net of je doodgaat. Ja.”

Er volgden een aantal angstige minuten, waarin Gordon niet wist of hij het zou overleven. “Dan gaat je hart zó tekeer dat je echt elk moment een hartstilstand kan krijgen. Dat is echt zo eng.”

‘Al paar keer meegemaakt’

Ontzettend vervelend voor Gordon. Het naarste is dat hij dat heel vaak zegt mee te maken. “Ik heb een paar keer situaties meegemaakt… Als je diabetes hebt, dan maak je dat heel vaak mee. Dat je denk van: het kan nu afgelopen zijn.”

Het begint inmiddels een soort maandelijkse routine te worden. “Het afgelopen jaar heb ik het zeker zes keer gehad. Dat is doodeng. En het kan zomaar voorbij zijn, hè schat? Carpe f*cking diem.”

Gastric bypass

Een paar maanden geleden riep Gordon dat hij een gastric bypass zou laten aanleggen om zijn suikerziekte onder controle te krijgen. “Dit heeft puur met diabetes te maken. Daarna is het zo goed als weg. Het leven met suikerziekte is… Er valt mee te leven, maar het is zo heftig bij mij.”

Veel mensen reageerden verbijsterd: na een gastric bypass kun je namelijk alleen nog maar op gezette tijden wat kleine hapjes eten. Je ziet aan Patty Brard wat dat met iemand doet: die zit om de haverklap weer ergens ‘hangry’ te wezen in een tv-studio. Geschrokken zegde Gordon zijn operatie weer af.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Gordon loopt wel heel erg te koop met al zijn tegenslagen. Geniet hij ook een beetje van de aandacht die dat genereert?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen