‘Guido den Aantrekker loopt blind achter Rachel Hazes aan’

Het is onverstandig dat Story-baas Guido den Aantrekker zo blind achter Rachel Hazes aan loopt, zegt Yvonne ‘Alberta Verlinde’ Coldeweijer. “Moet ik dit nou nog aan jou gaan vertellen, Guido?”

Guido den Aantrekker en Yvonne Coldeweijer © SBS, Instagram

Hazes-watcher Yvonne Coldeweijer, ook wel bekend als Alberta Verlinde, vindt dat Story-baas Guido den Aantrekker veel te veel vertrouwen heeft in zijn goede vriendin Rachel Hazes. Guido heeft Rachel in zijn blad helemaal laten leeglopen over de door hen beiden gehate Monique Westenberg, maar pleegt geen wederhoor bij Monique.

Blind achter Rachel aan

Anouk Smulders heeft in Shownieuws tegen Guido gezegd dat ook Monique gehoord moet worden, maar volgens de Story-baas is dat niet nodig. “Ja, maar Anouk, jij weet hoe wij werken, dat weet je ook via je man en ga er maar van uit dat dit klopt. Daar mag je van uitgaan”, antwoordde hij.

Yvonne vindt dat Guido geen podium moet bieden aan ‘BN’ers die leugens verspreiden‘ en stelt dat hij blind achter Rachel aan loopt. “Ja, we gaan ervan uit dat jij Rachel hebt gesproken. Daar gaan we wel van uit ja. En we gaan er ook van uit dat het klopt dat Rachel dit zegt. Dát klopt, maar dat maakt de inhoud nog niet waar hè!”, zegt ze in De Popcorn Show.

‘Rachel liegt dat ze barst’

Dat zijn twee heel verschillende dingen, zegt Yvonne. “Guido, moet ik dit nou aan jou gaan vertellen? Jij zit al twintig jaar in het vak als het niet langer is. Moet ik jou nou gaan vertellen dat BN’ers zelf de slechtste bronnen zijn voor juice? Je kan beter aan hun kapper vragen hoe het zit dan aan henzelf.”

Rachel is volgens haar niet te vertrouwen. “Die mensen lopen de hele dag zichzelf te promoten, hun eigen hachje te redden. Je kan er niet van op aan dat als Rachel iets zegt, dat dat de waarheid is. Je bent vast superblij met je bron en ook superleuk dat je André hebt gesproken, maar dat zijn niet de mensen die jou de waarheid gaan zeggen. Rachel liegt dat ze barst.”

Secreet

Volgens Guido wil André Hazes jr. inderdaad ‘niets liever dan hele dag met zijn kind zijn’, zoals Rachel beweert. Yvonne lachend: “Onder welke steen leef jij, Guido? Dit klinkt alsof hij elke dag met hem is. Haha! Misschien bedoel je dat hij niets liever doet dan op vakantie gaan en onderbroekenlol-story’s maken met Sarasoel. Dat bedoel je denk ik. Hij is er nooit!”

Rachel zelf wordt door Guido geprezen als een ‘zorgzame moeder’. Yvonne: “Is het een zorgzame moeder? Of is het gewoon een secreet? Die verkoopt d’r eigen kinderen nog als het nodig is.”

Jetsetleven

Het verwijt van Guido dat Monique van André’s geld een ‘jetsetleven’ leidt, vindt Yvonne lachwekkend. “Ik volg Monique en ik heb helemaal niet het idee dat ze een jetsetleven leidt. Ik zie haar nooit uit eten gaan. Ik zie haar alleen maar hondjes posten en haar kindje. Ze mag toch wel een leuk leven hebben? Ik krijg helemaal niet het idee van een jetsetleven.”

Tot slot: wat is Alberta’s advies aan Guido? “Je moet nooit de BN’er zelf als bron nemen!”

Lees ook

Alles over de nieuwste Hazes-rel, uitgelokt door Guido en Rachel:

Rachel Hazes verklaart oorlog aan Monique Westenberg: ‘Ga werken!’ (18 augustus)
Rachel Hazes beticht van leugens: ‘Gierige André betaalt NIKS’ (19 augustus)
Guido den Aantrekker steunt Rachel Hazes: ‘Het klopt wat zij zegt’ (19 augustus)

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Bent u team Alberta Verlinde of team Guido den Aantrekker?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen